B Busranury Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 2 1 1 27 26 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Busranury #1 6 aylık hamileyim doğum için ve doğuma kadar memnun kalacağım bir doktor arayışı içindeyim istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba ?
6 aylık hamileyim doğum için ve doğuma kadar memnun kalacağım bir doktor arayışı içindeyim istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba ?
M Mihribanbstn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2023 1 0 1 38 27 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Busranury #2 benim hamileliğimin ilk ayından doğuma kadar yanımda olan hocam var tavsiye ederim. bağdat caddesinde. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023 Olumlu oy 0 Olumsuz oy
benim hamileliğimin ilk ayından doğuma kadar yanımda olan hocam var tavsiye ederim. bağdat caddesinde.
E ecmlvran Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2024 1 0 1 29 1 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Busranury #3 Pendik medipol Dr Aytekin Muhammedaliyeva hanım. Doğum orda oldu. Kendisinden çok memnun kaldım. Gidebilirsiniz. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Pendik medipol Dr Aytekin Muhammedaliyeva hanım. Doğum orda oldu. Kendisinden çok memnun kaldım. Gidebilirsiniz.