Merhabalar..
İstanbul Maltepe'de oturuyorum.Düzenli devam edebileceğim güvenilir bir çocuk doktoru tavsiyesine ihtiyacım var.Normalde doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoruna devam ediyordum ama kendisi çok yoğun olduğu için acil durumlarda hep farklı hastanelere ve doktorlara gitmek durumunda kalıyorum.
Bebeğim 9 aylık ve sürekli kendini yenileyen bir grip durumuyla karşı karşıyayız.Kaç aydır böyle ve bir türlü toparlayamadı adam gibi teşhis konulup tedavi uygulanamadı.
Muhtemelen alerjik bir tablo ortaya çıkacak ama bunun için bize düzenli takip ve acil durumlarda kapısını çalabileceğimiz bir doktor gerekli.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
ümraniyeye getirebilirseniz eğer medikanada hülya karaca var mutlaka deneyin derim bide afiyet hastanesinde atiye fedakar ikiside alerji konusunda uzman tek fark muayene ücreti hülya hanım 60 tl atiye hanım 30 tl
ümraniyeye getirebilirseniz eğer medikanada hülya karaca var mutlaka deneyin derim bide afiyet hastanesinde atiye fedakar ikiside alerji konusunda uzman tek fark muayene ücreti hülya hanım 60 tl atiye hanım 30 tl
Teşekkür ederim cevabınız için. Araştıracağım hastane ve doktorları.Biraz uzak bana orası ama.
Peki bu doktorlardan gün içinde randevu almak kolay oluyor mu.Acil durumlarda gidebilmek kolay mı?
Benim doktorlarla ilgili en büyük sıkıntılarımdan biri de bu...
Her acil durumda farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım...
İyice kafamız karıştı..Birinin dediğini diğeri tutmuyor.birinin verdiği ilacı diğeri kesiyor değiştiriyor vs....
Teşekkür ederim cevabınız için. Araştıracağım hastane ve doktorları.Biraz uzak bana orası ama.
Peki bu doktorlardan gün içinde randevu almak kolay oluyor mu.Acil durumlarda gidebilmek kolay mı?
Benim doktorlarla ilgili en büyük sıkıntılarımdan biri de bu...
Her acil durumda farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım...
İyice kafamız karıştı..Birinin dediğini diğeri tutmuyor.birinin verdiği ilacı diğeri kesiyor değiştiriyor vs....
Gun icinde randevu almak kolay ama gece giderseniz bulableceginizi sanmiyorum cumartesi gunude bulabilirsiniz ve alerji konusunda kesinlikle oneriyorum bu doktorlari