toredo Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #1 merhaba arkadaşlar; Anadolu yakası buluşmasına ne dersiniz hava güzel olduğu bir vakitte....
Kedibochi "May the bridges I burn, light the way" Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #2 ben varım :)
toredo Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #3 KotuKediSerafettin .!.: ben varım :) Genişletmek için tıkla... hangi semttensin canım
Kedibochi "May the bridges I burn, light the way" Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #4 serapcan7677 .!.: hangi semttensin canım Genişletmek için tıkla... ataşehir
Kedibochi "May the bridges I burn, light the way" Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #6 sanal buluşma öcüsü var kk da. senin işin zor canım :))
toredo Nirvana Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #7 aynen ama ısteklı olanlarda var cesaret yok sanırım
Kedibochi "May the bridges I burn, light the way" Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #8 serapcan7677 .!.: aynen ama ısteklı olanlarda var cesaret yok sanırım Genişletmek için tıkla... sanaldan hep sapıklar çıkıyor onlara göre. herkes köşe başlarında bizi kesmek için bıçak biliyorlar :)
serapcan7677 .!.: aynen ama ısteklı olanlarda var cesaret yok sanırım Genişletmek için tıkla... sanaldan hep sapıklar çıkıyor onlara göre. herkes köşe başlarında bizi kesmek için bıçak biliyorlar :)
toredo Nirvana Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #9 ASLINDA HERŞEY KADER BILMIYORLAR
Kedibochi "May the bridges I burn, light the way" Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #10 serapcan7677 .!.: ASLINDA HERŞEY KADER BILMIYORLAR Genişletmek için tıkla... Haklısn en büyük hastalık önyargıdır.
serapcan7677 .!.: ASLINDA HERŞEY KADER BILMIYORLAR Genişletmek için tıkla... Haklısn en büyük hastalık önyargıdır.
NAZ24 Semih ve Duru*nun annesi Kayıtlı Üye 27 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #12 Biz buluşmuştuk 2009 du galiba konuyu bi bulsam çok keyifliydi eski dostlarnerdesiniz
Guess123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #14 Serapcan hanım bende Varım bayadır yazıyorum ataşehirdeyim ama gerçekten öcüler var buradahayret bişey güvenmeyen gelmesin değilmi ama sonuçta bi cafede vs buluşulacak
Serapcan hanım bende Varım bayadır yazıyorum ataşehirdeyim ama gerçekten öcüler var buradahayret bişey güvenmeyen gelmesin değilmi ama sonuçta bi cafede vs buluşulacak
toredo Nirvana Kayıtlı Üye 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #15 Aynenn sayımız beş olunca bulusalim
Guess123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #16 Tamam şu an kaçız acaba?
rimirimirey Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #18 4. kişi de geldi. ben de varım arkadaşlar.
toredo Nirvana Kayıtlı Üye 4 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi toredo #20 Tamam kızlar şimdiden ortak yer ayarlayalım. .