Istanbul anadolu yakası bizde toplanalım :)

kızlar bende ataşehirdeyim buluşalım devamı gelmemiş konuşmanın :))) 84lüyüm nişanlıyım ekimde evleniyorum şu an çalışmıyoru..

Eeee buluşalım demişsiniz kalmışş ne oldu görüştünüz mü?? Bende kavacıktayım

kızlarr bende varımm bende pendikteyim

kartaldayım bende ... ama bakın yine yarım kalmış takip ediyorum ya yarım kalıyor ya da zaman ı geçmiş oluyor konuşmaların bir cesaret anadolu yakası buluşssun ...

kartaldayım bende ... ama bakın yine yarım kalmış takip ediyorum ya yarım kalıyor ya da zaman ı geçmiş oluyor konuşmaların bir cesaret anadolu yakası buluşssun ...

o zaman bu konuşmaların tarihi geçiyorsa bizde kendi aramızda bu tarihi güncelleyelim burda adres yarışması yapmayalım bence toplaşalımm yaa..gerçekten buluşmak isteyen arkadaşlar özelden yazalım kararlaştıralım buluşalım ortada hımm çok mu zor yanii

anadolulu bayanlar merak ettim konuşmanızdan baya zaman gecmiş buluşma yaptınızmı bende sancaktepede oturuyorum buluşmadıysanız bende katılabilirim :)

bende ümraniyedeyim bulusma oldumu bilmiyorum her defasında kacırıyorum ya çok yogun bi site burası bi konuyu bazen bi daha bulamıyorum bile

daha cevap gelmedi galiba buluştular konuyu terkettiler

bende bir topic açmıştım anadolu yakası buluşssun diye pek talep olmadı ben kartaldayım diyorum buluşalım ...

yok mu başka anadolu yakası buluşmak istiyenler ona göre bir ayarlama yapalım diyelim tek bir alanda toplanalaım isterseniz bana özel mesaj yazın sonra burdan kararlaştıralım nerde buluşacağımızı kızlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…