Istanbul anadolu yakası 26 eylül de buluşmaya ne dersiniz

tamam kızlar ikea olsun madem nasıl gideceğimi bilmiyorum ama:)
ben geliyorum allah bi sağlık sıkıntısı vermezsse

ben şimdiden belki diyimde eşimin çalışma düzeni o gün tam gün olursa gelirim ama buradan birine takılarak ancak . karşıya yabancıyım bilmiyorummm...:gitme:

arkadaşlar ıkea buluşmasında bende varım listeye adımı ekleyin. çekmeköy'de oturuyorum siz yakınımdayken evde duramam merak ederim delikafadulden

bayramdan sonra mııııııııııııııııııııııııııı

heyyy istanbulda olursam bende geliriiiimmmmm

kısmeett diyim şimdilik

listemiz şimdilik şöyle bayanlar tabi aralarda şu an kesin olmayanlar da var ama

-kar
-ilona
-ardayasbu
-keremim
-sabine
-cimcime eses
-özlem 71
-serçe
-deryacık
hadi bakalım inşallah daha da artacak ikea cidden iyi oldu galiba
talep arttı

aynen ben de neden bilmiorum :sinifsinif:hepimiz hanım olsak da herkes netten, yani ne konuşulur edilir orda hiçbi fikrim yok.

bayağı kalabalıklaşmışız:)

avrupa yakasından gelenlere takılsam yani buluşsak buradan iyi olurdu ama pek bilmiyorum karşıyı ben de birde ne güne geliyo acaba pazaramı

26 eylül düğün nedeniyle Adanada olacağım benneyaptımki
yoksa gelirdim yaa :gitme:

Nihayet asya yakası buluşuyor hemide bana çok yakındelikafadulden
Benide listeye ekleyin gelmek isterim inşallah bir aksilik çıkmazsa hep niyet ettim ama birtürlü kısmet olmadı:sinifsinif:
İkea mı son karar neyse takip edicemyerimseniben

-kar
-hırçındeniz
-ardayasbu
-keremim
-sabine
-cimcime eses
-özlem 71
-serçe
-deryacık

avrupa yakasından gelenlere takılsam yani buluşsak buradan iyi olurdu ama pek bilmiyorum karşıyı ben de birde ne güne geliyo acaba pazaramı

Takıl bana hayatını yaşa canım Benim
Çok İsterim Gelmeyi Eğer Uygun bi yer olursa ( bildiğim)
Avrupa yakasından gelinebilecek

IKEA daki mutfakların projeleri biz yaptık ama
Hiç Ümraniye dekine gelmedim Bana Orası Çok Ters kalıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…