İstanbul anadolu yakası 2014 özel hastane doğum ücretleri

Ben de camlica medicana da mehmet ozturkmen e yeni basladim.22 haftalik hamileyim. Dogum ucreti sezeryan icin 3500 tl . Cok fazla bana gore de.erdem hastanesinde 1250 tl. Atlas uastanesinde de 1250 tl.sezeryan ücretleri.
Yani ne yapsam karar veremiyorum....2.dogum olacak. Sukurler olsun problemli bir gebelik yasamiyorum.bundan dolayi yuksek ucretler odemeyi hic istemiyorum. Cok kararsizim

Erdem hastanesı aslında bana daha yakın 10 dk mesafede. Ama görümceme orda cok cektrmısler ya. Yapılan ameliyattan takılan sondasına kadar hep agrılı olms işkence gibiydi diyo. Küçük görümcemde atlasta yapmış ama onun normal doğum. Çok memnun bıda hamıle kalsam yıne oraya gderım dıyor.. Bilemiyprum allah hepimize rahat saglıklı dogumlar nasıp etsin..

Ben bugun erdem hastanesinde Ayşegül Ünal a gittim . Çok memnun kaldım kendisinden çok güzel anlatıyor herseyi ayrıntısına kadar bilgi veriyor . Normal dogumu cok destekliyor sürekli normal doğum yapmamı istediğini söyledi bu konudaki hassasiyeti beni fazlasıyla memnun etti . Umarım sonuna kadar aynı şekilde olur da daha sonra bir pişmanlik yasamam .

bişey daha sorucam bu arada yunus emre hastanesinde 4 boyutlu ultrason var sanırım,sürekli kontrollerde 3–4 boyutluylamı bakıyor,yoksa sadece belli bir haftadamı?

Tabıı sadece 22 haftada 4 boyutluyla bakıyorlar. Normalde sadece sıyah beyaz var.

Benim 2. Gebeligim.ilki sezeryandi.bu da sezeryan olacak . Paşabahçe devlet hastanesinde cihan kuleli yi tavsiye ettiler.yarin randevum var.hastane yenilenmis temiz diyorlar.sanirim devlet hastanesi ni tercih edecegim. Bosu boşuna dunyanin parasini odemek istemiyorum.

en son 55 liraydı evet sgk fiyatları. bunlar ekim zammıyla son halleri. belki muayeneye de zam gelmiştir. epidurala 250 bi de kendi doktoruna 250 daha fark istiyorlar.
Merhaba kasım ayı ücreti olarak 60tl oduyorum insallah her ay artmaz siz hangi doktora gidiyorsunuz

merhaba kızlar. aslında ben devlette de doğum yapabilirim ille özel diye bi derdim olmadı hiç ama bu ara eşimi ya da annemi doğumda yanımda istiycekmişim gibi bi his oluştu. sanırım devlette hasta yakınlarını almıyolarmış doğuma. o yüzden anadolu yakası için temiz yani sizlerin gidip de memnun kaldığı, güvendiği ve uygun fiyatta olan hastane bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim (ama normal doğum)
pendik bölge için çok kazık demişlerdi ama burda arkadaşların yazdıklarına bakılırsa gayet uygunmuş. bu birinci tercih olabilir. bi de özellikle bayan doktor önerirseniz sevinirim. erkek doktor taraftarı değil eşim.

Merhaba canım ben pendik bölge hastanesinde selda karakaya ya gidiyorum gebelikten once muyane icin gitmiştim o kadar memnun kaldim ki insan ister istemez dr da olsa kendini acarken sıkıntı yasiyor ama karanlik oda ve sadece elinde ki isikla bakmisti bu benim icin artı olmustu ve gebelik suphesiyle hemen ona kostum bütün randevu doluydu kasiyer kizlar bugun git yarin gel dediler ama ben selda hanimin yanina gittim rica ettim hemen kabul etti heyacanli bir konu seni geri gonderemem dedi o gunden bu güne çok şükür çok memnunum her gittigim de güler yüz muyaneside çok güzel benimle birlikte aynı heyecani yasiyor ayrıca eşim dogum fiyatlarini sordu 1200tl normal dogum 1500 tl sezeryan ayrica saat kac olursa olsun dr un gelsin istersen 250 tl arti oduyorsun ailedekilerle konustum hem özel hastane hem bu fiyatlar gercekten cok iyi dediler tabi herkezin butcesi farklidir umarim isine yarar bilgiler vermisimdir.

umarim isine yarar bilgiler vermisimdir.
çok sağol kuzum. ben ilk kan tahlilimi yaptırmıştım orda . yani beta hcg yi. o yüzden içimde ukte kalır orda doğum yapmak isterim valla ben ama yine de biraz daha araştırayım da.
hem özel hastane hem bu fiyatlar gercekten cok iyi dediler
tabi iyiymiş canım bi de üstteki yorumlara da bi baktım insanlar 3000-4000lerden falan bahsediyolar. oooohoooo öyle olcaksa annem de doğuma girmeyiversin ben devlette kendi kendime doğururum diyorum valla

Aynen oyle benim de ozeli tercih etme sebebim esimin girmesini istiyorum ayrica dogumdan sonra annemin yanimda kalmasini isterim devlette kimse kalamiyor teyzem yapti en son bizim ailede onu yalniz dikisli birakip geldik cok uzulduk

ayy içim cız etti sen böyle teyzemi yalnız bıraktık gittik diyince. ben bana kalsa şuan hazırlıycam o parayı :) ama eşim için değil ya. eşimin girmesinden ben çekinirim diye düşünüyorum bi de eşlerinin doğumuna giren bazı erkeklerde travma yaratabiliyomuş. sen ne düşünüyosun bu konuda?

Haklısın ama benim eşim çok soğuk kanlı bana her konuda teselli verir ve pozitif dusunmemi sağlar ondan dolayı içim çok rahat ve o yanimdayken herseyin daha iyi olacagina inaniyorum tabi bu suanki düşüncem

hm anladım canım. ne mutlu sana o halde. inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi :)
peki bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi ? yani görünüyo mu 13. haftada?

hm anladım canım. ne mutlu sana o halde. inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi :)
peki bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi ? yani görünüyo mu 13. haftada?

Amin insallah dün ikili test yaptirdim sagolsun dr baya bakti inceledi bacaklarida acikti ama nedense simdi birsey soyleyemicem dedi saglik olsun artik pazartesi kendi dr m bakicak insallah o birsey söyler

Tabıı sadece 22 haftada 4 boyutluyla bakıyorlar. Normalde sadece sıyah beyaz var.

Guzel arkadasim hayirli rahat dogumlar dilerim gecen sene mart ayinda aysegul hanimin hastasi olarak dogum yaptim forumda baska bi yerde yorum yapmistim sizin yazinizi gorunce tekrar kopyala yapistir yapiyorum

Aradan 9 ay gecti ben anca kendime gelip yorum yaZabiliyorum dogumdan cocuktan herseyden nefret ettim cocugum bu yuzden kardessiz kalacak sanirim

Son zamanlara kadar surekli normal dogum taraftariymis gibi gozuken aysegul hanim son haftalarda surekli psikolojik baski yapip durdu neden doguramadin hala artik dogurman lazim dun gece de mi doguramadin bugun de mi olmadi 3 saat yurudub mu hadi ama artik sezeryan olacaksin bu gidisle diye diye 40. Haftanin icindeyken hastaneye yatisimi yaptirdi surekli bebek kakasini yapar su olur bu olur derken kendimi 12 saat suni sanci alip gece apar topar olmuyor artik sezeryan olmasi lazim diye gotururken buldum cok agladim gitmek istemedim sezeryan hic aklimda yoktu esimi istedim yanimda ona da izin vermediler

Kisacasi bastaki doktor sonda çark etti gidenlerin dikkatine

Canmcım gecms olsun ya. Ama bu aysegul hn kasapmıs yanı bastan bellı etmıs kendını oo.

Tatlım merhaba bende mustafa bey'de kürtaj oldum. İlgi alaka çok iyiydi. Artık kendisiyle devam etmek istiyorum maddi imkanlar el verirse senin düşüncelerini de duyunca daha bir rahatladı içim açıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…