burdamı doğum yapacaksınız?Selamlar.. Üsküdar yunus emre hastanesi var bilgisi olan varmı bilmiyorum. Ama hem dogum fiyatı uygun hemde cok muhafazakar bi hastane. Dogum ücreti bu sene 1000 tl oldu diye biliyorum. Gecen sene 1025 tl idi. Hersey dahil. Normal de sezaryen de aynı fiyat. Muayene fiyatı da 36 mı 37 mi neydi.. Sen dogum yaptıgında odana erkek tmizlikçi bile girmiyor. sokmuyorlar. Vede butik bi hastane cok sakin. Doktor olarakta Nazife Ergen müthiş bi kadın. Bilginize...
Sizin az kalmış,bu doktorla ilgili çok iyi yorumlar var,bana biraz uzak avrupa yakasındayım ama hem sizin yorumunuzdan dolayı ve okuduklarımdan dolayı bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum,peki kontrollere yunus emreyemi gidiyorsunuz?inşaallah sağlıkla doğumunuzu yaparda güzel tecrübelerinizi burda paylaşırsınızEvet yunus emre de yapıcam Nazıfe hanımda.
Muayene ücreti neden artmışki birden ama doğum için fiyat uygun bana göre,benimde 2. Sezeryan olucak kısmetseArkadaşlar bugün doktora gittim yunus emre ye. Muayene ücreti 52 tl olmuş. Bilginiz olsun. Doğum ücreti de 2. Sezaryen de 1200 olmuş. Normal doğum tam olarak bilemiyorum..
Birden bi zam geldi evet.Arkadaşlar bugün doktora gittim yunus emre ye. Muayene ücreti 52 tl olmuş. Bilginiz olsun. Doğum ücreti de 2. Sezaryen de 1200 olmuş. Normal doğum tam olarak bilemiyorum..
eğer doktor özel muayenehanede olursa ve hastaneye dışardan gelirse doktorsuz fiyat oluyor,tabi bide doktorunda ücreti var,doktorsuz fiyat bu şekilde yani canım :)Yahu doktorsuz sezeryan mı oluyor da hem doktorlu hem doktorsuz fiyatlar veriyor bu bazı özel hastaneler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?