Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Anadolu yakasında burun estetiği için doktor tavsiyeleriniz var mı??????
- Konu Sahibi U1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet ben de aynı durumdayımEmre ilhanı çok iyi duydum ama biraz pahalı diye ben ona ameliyat olmadim
Teşekkür ederim siz mi ameliyat oldunuzHakan Gence Estaworld
Evet üç ay dolmak üzere. Çok şükür bir sorun yok ve sonuçtanda memnunum. Oldukça yoğun bir doktor günde 3 ameliyat yapıyor. Burada ben de çok araştırma yapmıştım bir kaç yorum gördüm onun hakkında. Ama daha çok onu tercih etmemde kuzenim etkili oldu. O daha önce ameliyat olmuş hastalarını görmüştü. Görüşmekten zarar çıkmaz ne kadar doktorla görüşürsen o kadar iyi. Ben de bir kaç doktorla görüşmüştüm.Teşekkür ederim siz mi ameliyat oldunuz
Evet üç ay dolmak üzere. Çok şükür bir sorun yok ve sonuçtanda memnunum. Oldukça yoğun bir doktor günde 3 ameliyat yapıyor. Burada ben de çok araştırma yapmıştım bir kaç yorum gördüm onun hakkında. Ama daha çok onu tercih etmemde kuzenim etkili oldu. O daha önce ameliyat olmuş hastalarını görmüştü. Görüşmekten zarar çıkmaz ne kadar doktorla görüşürsen o kadar iyi. Ben de bir kaç doktorla görüşmüştüm.
Öyle mi çok çok geçmiş olsun ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti çok morluk falan oldu mu?
Şimdi baktım doktorun Instagram hesabına paylaştığı burunlar çok güzelmiş acaba siz ne kadara ameliyat oldunuz?
Öyle mi çok çok geçmiş olsun ameliyat sonrası süreciniz nasıl geçti çok morluk falan oldu mu?
Şimdi baktım doktorun Instagram hesabına paylaştığı burunlar çok güzelmiş acaba siz ne kadara ameliyat oldunuz?
Benim bünyemden kaynaklı sanırım kolay geçti. İlk iki gün morarma ve şişme oldu. 3.gün itibariyle şişler inmeye morarma geçmeye başladı. Bir haftada morarmalar sararmıştı bile. Hızlı iyileştim diyebilirim. Burun şişliğimde son günlerde daha hızlı inmeye başladı. Ama doktor altı ayla bir yılı bulacak diyor oturması. Ücret 9000 tl idi.
Merhaba kapalı mi açık teknik mi uyguladı? Bir de yaşını ve cilt tipiniz nedir (beyaz ten ince cilt mi) devuasyon düzeltme de yaptım? Resim paylasabilirmisiniz?TesekkurlerBenim bünyemden kaynaklı sanırım kolay geçti. İlk iki gün morarma ve şişme oldu. 3.gün itibariyle şişler inmeye morarma geçmeye başladı. Bir haftada morarmalar sararmıştı bile. Hızlı iyileştim diyebilirim. Burun şişliğimde son günlerde daha hızlı inmeye başladı. Ama doktor altı ayla bir yılı bulacak diyor oturması. Ücret 9000 tl idi.
- 4 Ekim 2017
- 17
- 0
- 1
- 38
- 4 Ekim 2017
- 17
- 0
- 1
- 38
Kızlar ailemden çevremden çok olan var inann çok riskli mutluluğumuz için bn Barış keklik te oldm harika bi doktor tavsiye ederim yolda bir sürü insan bugn kim doktrn numara aldı isim inann pişman olmazsnız .. ameliyatta kullandg cihaz muhteşem yeni teknik eskisi gibi kıırıp dökme yok acı agr yok şiş inyo hmn ödem bile 4 gn uanaklarmdaki sıfıra indi bebekle çockla yoksa çok sknt çekerdm ayrca kanama hiç olmadı en önemlisi maşallah diim de bn korkuyordm kanama kötüymş dıydgm kadaryla yaşayanlardan bde ailemin mesela çok morlk kalmş hatta krem kullanmşlar bnm öle b sornm yk yumşak dokuya hc zarar vermemş mıhteşem kmşmn kız kardeşi olms ikisi de biri ü defa olmş çk üzldm bn ii gect sanyodm yani bit ile kalmyo her şey bi yana düzeltmek zornda yapar ama defalarca mutsuz yaşamak ve zaman kaybı en kötüsü .. inşallah sorunsuz olrsn canm kimde olrsan ol mutlaka bi ığra konuş derim bilgi al en azndan doğru bilgi alnca doğru adres bulrsn
- 4 Ekim 2017
- 17
- 0
- 1
- 38
ameliyat fiyatı ne kadar barış keklik'in ?Merhaba kesinlikle Barış keklik öneririm
- 15 Ekim 2012
- 169
- 27
- 98
Yenisahra'da Medient hastanesi var doktor Şahruz Şeyda 1.5 ay önce ameliyat oldum gayette memnunum görünümümden, fiyat olarakta gayet uygun, nakit 5000 tlye oldum 6 aylık kontroller dahil, doktor oldukça ilgiliydi ve guleryuzlu tavsiye ederim.Kızlar Anadolu yakasında burun estetiği yaptıranlar tavsiye ettikleri doktorları paylaşabilir mi acaba şu an kararsızım doktor konusunda önerilerinizi bekliyorum :) şimdiden teşekkür ederimm
- 15 Ekim 2012
- 169
- 27
- 98
Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.
Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır
Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.
Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.
İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır
Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.
Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.
İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.
Son düzenleyen: Moderatör: