İstanbul anadolu doktor tavsiyesi !!!

Sevda0426

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
193
48
Mrb arkadaşlar istanbul anadolu yakasında bildiginiz önerebileceginiz gebelik takibi yapabilceğimiz Bayan doktor var mı özel hastane ve özel muayehane yerleride olur özellikle;
Sancaktepe
Sultanbeyli
Kartal
Ümraniye
Şile
Kadıköy
...Semtlerinden olursa sevinirim.. Sancaktepede oturuyorum yakin neresi olursa bayan doktor istiyorum özellikle

tabiki Op. Dr Sema ovali ben ona gidiyorum cok memnunum. tavsiiye ediyorum bi gorus istersen kendin karar ver.

Ümraniye'de Erdem hastanesinde Kadriye hanim var çok güleryüzlü ve pozitif bir insan ..Funda hanim,Yasemin hanim da çok yoğunlar iyiler ama ben en çok Kadriye hanimi seviyorum ..

başkent üviversitesi İstanbul hastanesi altunzade metrobüs durağına yakın doktordan cok cok memnunum Tevfik berk bildacı

merhaba bende doktor arayışındayım.bana da op.dr.ebru arıtürk ile op.dr.saliha eroğlu nu tavsiye ettiler. hala arştırıyorm. özel bi kurumda tüp bebek yaptırdık bizim için epey külfetliydi bu yüzden fiyatı da bnim için önemli..yine guvenebileceğim bi doktor olmalı. imkanları zorlıyıcaz

ben doktorumdan çok memnunum Dr. Özlem Aras ben koşuyolu medipolde takip oluyorum kendısıne . internet sitesi var ayrıca eurofertil gibi bir tüp bebek merkezindede doktorduk yapıyor kendı muayenehanesi acıbadem de .. ve bunca yoğunluga ragmen , hep sakin guler yuzlu psıkolog gıbı ayrıca ne zaman w.up.dan dahı derdımı yazsam musaıt oldugu an mutlaka cvp verıyor.

Dr ozlem arasi bende duymustum ama sanirim ucretleri pahali medipolde falan. Sarigazi bolge hastanesine geliyor cumartesi gunleride

Ayrica sarigazi via hospital da tugba gurbuz iyi diyorlar arkadas ona gidiyor bolgedeki sedef kilic ve pinar cakmak da iyi

Ücret hakkında bilginiz var mı ?[/QUOT

Bolgede. 50 tl muayene ama medipol de cok pahali dogunlar tahliler falan diyorlar nette de oyle yaziyor cumartesi gunleri giderm diyosanz bolgeye olabilr ama yumurta takibi falan filan cumartesiye denk gelmez hep diye bn gtmedim sedef kilic a gidiyorm suan

Bende anadolu yakasinda bir doktor ariyorum medicana Huseyin bey'e gidiyordum ama artik gitmiyorm oyalaniyormusum gibi gelio her gidisim nir 95 TL az para degil yani bir de bi sonuc ciksa beni bi rahatlatsa gam yemicem baska yok mu doktor afiyet hastanesinde biri varmis adini tam bilemiyorum Banu galiba ona giden var mi o nasil??

:))) bende oyle olmayan birini arıyorum çok duygusalim hemen agliyorum gebelik sureci merak dönemi binevi insan bir suru sey soruyo ve cevap almak istiyo
O zaman Kadikoy Bagdat caddesi'nde Egemen Koyuncu hanim var. pamuk gibi ve cok ilgili. benim doktorum kendisi. annemin de doktoruydu.

ben doktorumdan çok memnunum Dr. Özlem Aras ben koşuyolu medipolde takip oluyorum kendısıne . internet sitesi var ayrıca eurofertil gibi bir tüp bebek merkezindede doktorduk yapıyor kendı muayenehanesi acıbadem de .. ve bunca yoğunluga ragmen , hep sakin guler yuzlu psıkolog gıbı ayrıca ne zaman w.up.dan dahı derdımı yazsam musaıt oldugu an mutlaka cvp verıyor.

bnde koşuyoluna başlamayı düşünüyorm. muayene ve doğum ücreti nedir?

X