İştahsızlık, yorgunluk, uyku problemi ne ararsan var

mayiscadisi

Born This Way
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
542
3
Arkadaşlar merhaba.

birkaç gündür uyku düzenimde bozulmalar olduğunu düşünüyordum.
gece saat en geç 1^de yatmama rağmen, uyuyamıyor ancak 5 gibi uykuya dalabiliyordum.

ve haftaiçi staja gittiğim için hastaneye, sabahları uykumu alamamış bir şekilde gidiyordum.

dün ise her sabahki gibi kalktım, marketten portakal suyumu ve çikolatalı bisküvimi aldım. stajdayken birkaç tane ondan attım ağzıma. bir bardak da kahve içtim, kendime gelebilmek için.

normalde saat 12-13 gibi öğle yemeği yemeye çalışırım ama hem vakitsizlikten hem de iştahsızlıktan gene birkaç bisküvi ile geçiştirdim.

daha sonra stajdan çıkıp bir markete gittim. akşama bir şeyler pişirebilmek için. ama marketten kendimi nasıl attığımı bir ben bilirim. baktığım her şey midemin bulanmasına yol açmıştı.

eve geldiğimde de iştahsızlığım devam etti. düşünün ki nute... sürdüğüm ekmeğimi bile yiyemedim :KK70: bu esnada daha çok karın bölgemde 5-10 dakikada bir kasılmalar başladı. grip oluyorum diye bile düşündüm. tuvalete gittiğimde ise ishal olmuş olduğumu gördüm.

bugün hala iştahsızlık devam ediyor.

şimdi bunları neden buraya yazıyorum da bir doktora gitmiyorum un cevabını da vermek istiyorum. şu an polonyadayım ve burda çoğu kimse ingilizce bilmiyor. devlet hastanelerine gidebilmek için bir ay öncesinden randevu almak gerekiyormuş. bir ay sonra güzel ülkemize geri döneceğim. ve bizimle çok fazla ilgilenmeyen bir koordinatöre sahibiz.(erasmus öğrencisiyim) normalde iştahsızlık benim gibi kilo vermek isteyen birinin en çok istediği şeydir ama bu kadarı da biraz fazla. direncimi kaybetmek istemiyorum.

önerilerinizi bekliyorum.

geçmiş olsun canım,düzenli beslenmediğinden bağışıklığın zayıflamış sanırım.B grubu vitaminlerini içeren besinleri pek yemedin mi son zamanlarda?Baklagiller ve tahıllar ye,B12 içinse hayvansal kaynaklı besinler ye.Kendini de çok yorma

geçmiş olsun canım,düzenli beslenmediğinden bağışıklığın zayıflamış sanırım.B grubu vitaminlerini içeren besinleri pek yemedin mi son zamanlarda?Baklagiller ve tahıllar ye,B12 içinse hayvansal kaynaklı besinler ye.Kendini de çok yorma

teşekkür ederim canım önerilerin için.

burda evde yaşadığımız için yemeğimizi de kendimiz yapıyoruz ama dana eti çok pahalı. domuz eti yedikleri için o da. tütsüleyerek yaptıkları için kokusu çok kötü onu da yiyemiyorum.

ancak mcdonaldsta kırmızı eti ucuz bir şekilde bulma şansım var. ama oraya da çok sık gidemiyoruz.

son günlerde yeşil mercimek de yiyordum ama demek geç kalmışım :)

bir ay geçse de güzel ülkeme dönsem, beyaz peynirimle kahvaltımı yapsam diye bekliyorum.

anladım canım.Et alamıyorsan en iyi alternatifi yumurtadır,ihmal etme

sürekli yumurta, patates, makarna, tavuk yemekten de bıktım. yoğurt tüketiyorum bol bol. hava kötü şu an burda. eğer düzelirse marketleri talan edeceğim. tahıl, bakliyat ne varsa alacağım. kuru fasülye yapmayı deneyeceğim hatta. olumunekankayizsmile

burda yemek yapmayı öğrendmi ben :p

gluten entoropatisi olabilir belirtiler benziyor

bunu hiç düşünmemiştim ben. dönmeme az kaldı bir araştırayım.

ama genelde tahıllarla aram iyidir.

gerçi bu hastalık bir anda çıkabiliyor.

şu an hiçbir eşyim yok. normale döndüm ama yılda bir kere olduğu oluyor.

X