iştahsızlığa çare bulan varmı acil yardım

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
merhaba hanımlar.benim boyum168 cm,kilom 50 iki çocuk annesiyim.benim son 7 yıldır 50-55 arasında kilom var.kilo alıp 60-65 arası olmak istiyorum ama iştahım yok.yarı kase yemekle doyuyorum.iştah açmak için bi şurup aldım ama olmuyo.diyetisyene gitmeyi düşündüm ama bana vereceği listeyi uygulayamam.yağlı yiyemiyom.hamur sevmem.dışardan bakıldığında çocuk gibi duruyom.iştah açıcak baharatlar,çaylar,vs.varmı bildiğiniz acil kilo almam lazımcokacimcoook

Canım bana kalırsa çok çok zayıf değilsin. 4-5 kilo alsan yeterli gibi...
İştah problemiylle çok sık boğuşuyorum.
Bir çok yöntem denedim ama en iyisi pekmez...
Her gün iki yemek kaşığı pekmez yedim. sabah ve akşam olmak üzere
Doğrusunu söylemek gerekirse o kaşığı yutana kadar canım çıkıyodu ama kendimi zorladım
İştahım açıldı hem de çok ciddi şekilde
Ben öyle bir haldeydim ki midem içime geçmişti, açlıktan halim kalmıyodu yine de yiyemiyodum...kafamçokkarıştı
Pekmezden sonra hem iştahım açıldı hem kilo almaya başladım hem de 2-3 haftada

Diyetisyende herhangi bir ilaç şurup vermiyor ecz satılanlarada inanma demişti

Diyetisyende herhangi bir ilaç şurup vermiyor ecz satılanlarada inanma demişti

ben iştah yapan bi şurup aldım.ama aşırı uyku yapıyo.çocuklarla ilgilenemiyorum.kendimi çocuk gibi görüyom.oğlum 8 yaşıda biraz uzun ve yapılı bana yetiştibenim oğlum dediğimde akannehiroluyorlar.acil yardıma ihtiyacım var.

iştah şurubu diye verdikleri ilacın çok ciddi halsizlik uyku yan etkileri var...zaten bünyesi zayıf bi insan onu içince resmen çarpılıyor bence.
en güzeli ocwmays ın dediği gibi pekmez...hatta fındık fıstık ..hem enerji veriyo hem de daha çok yeme isteği doğuruyo
ben de 1 60 boyunda ama 41 kiloydum...çok da çirkin oluyo...ama son 1 -2 aydır toparladım.. çözümü de kendi sevdiğim yemekleri sevdiğim şekilde yapıyo olmam...tabi genelde kızarmışlar ya da fırında makarnalarla gel de kilo alma
şimdi derdim uzun zamandır çok zayıflığıma alışınca sanki çookk şişmanmışım gibi rahatsız olmam..alışmam zaman alıcak sanırım

canım ben fındık,fıstık,ceviz yediğimde bana yağlı olduğundan dokunuyo.hemen ishal oluyom.3-4 gün sürüyo.ben makarnayı,primç pilavını,yani yemeği severim benim sorunum çok az yemek.çocuklardan dolayı da çok hareketli bir anneyim.yediğimi yakıyom.pekmezi sütlemi yoksa sade olarak mı yemek lazımbilmiyorumkismileben süt hiç içmem miydem bulanıyo.acaba diyetisyene gitsemmi.

ben iştahsızlığa çözüm olarak arı sütü bal ve polen karışımını buldum hem kendim hemde 6 yaşındaki kızım kullanıyoruz. metal kaşık kullanmak içeriğini öldürüyormuş o yüzden küçük tahta kaşıkla kullanıyoruz, ılık sütün içerisine yada yarım kaşık kadar yiyoruz. Ben aktarlara güvenmediğim için eczaneden aldım arada baya bir fiyat farkı vardı çok memnun kaldım hem enerji veriyor hemde iştahımızı açıp kilo almamıza yardımcı oldu tavsiye ederim kızlar...

ne kadar zaman kullanıp kaç kilo aldınız?bi de tadı nasıl bişey acımı,tatlımı,ekşimi?fiyatı nekadar?kafamçokkarıştı

ne kadar zaman kullanıp kaç kilo aldınız?bi de tadı nasıl bişey acımı,tatlımı,ekşimi?fiyatı nekadar?kafamçokkarıştı

220 gramlık küçük bir şişede ilk şişe bitmeden fark ediyorsunuz zaten etkisini ben hergün yemeklerden sonra yarım tatlı kaşığı kadar kullanıyorum , tadı fena deil tatlı bal tadı ve bal kokusu ağır basıyor,fiyatı aktarda 10 lira eczanede 27 lira netten bir araştırın isterseniz zaten sadece kilo için deilde bir çok şey için faydalıymış ayrıyeten ben c vitaminide kullanıyorum fikir olsun diye eklemek istedim.

cevabınız için teşekkür ederim.pazartesi günü alıp başlıcam.kilo alırsam duacın olucam.okadar çok ihtiyacım varki bilemezsin.adı tam olarak nedir burda yasakmış.bana özelden adını yollarmısın canım ?:teytey:

yasminciğim özelden gönderiyorum sana tavsiyem ( ben öyle yapmışdım ve çok kısa sürede gözle görülür etkisini görmüşdüm) bulunduğun şehirde bim market var ise orda birbucuk kiloluk sütler var tam yağlı süt onu tüketmen özellikle bir bucuk kiloluk olandan tavsiye ediyorum plastik şişede satıyorlar tam yağlı olduğu için ve tadı köy sütüne benzediği için ben almışdım polenle beraber karıştırark ılık içiyordum istikrarlı olursan kısa sürede kilo alabilirsin .

inşallah canım :lepi:ay moralim şimdiden düzeldi canım.alkisalkisalkisşöyle bi 60 olsam daha ne isterim :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…