Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiİştahsız çocukları olan ve çare bulmuş anneler bakar mısınız?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oğlum 9 aylık oldu ama hala doğru düzgün birşey yemiyor,dişleri de yok aşırı derecede iştahsız biraz erken başladım 5.5 aylıkken falan ek gıdalara sonra sorun olmasın diye yine aynı, aynı zmanda emiziryorum sütüm var çok şükür ama gelişiminin iyi olması için yemesi lazım..ne versem ağzına ksuuyor çoğu zaman ağzını kitliyor açmıyor bile bu kadar uzun süre aç nasıl kalabiliyor anlamıyorum..neşesi, hareketleri gayet iyi algısı çok açık yaramzlıkta bir numara ama iştaha gelince sıfır...
benim durumumda olan ve bir şkilde çözüm bulmuş olan anneler bi akıl verin lütfen..
aah arkadaşım bikaç ay öncesi halimsin bana "carlos gonzales" in "cocugum yemek yemiyor "kitabı çok yardımcı oldu keşke daha önce okusaydım.
sen de bir oku derim başka da anne sütünden asssla vazgeçme en büyük besin kaynağı meme emen çocuk 10.aya kadar bile besinleri denemek istemeyebilir miş kitapta yazıyor syf 109 (eger bir hastalık yoksa) ve bizzat başıma gelen de buydu.. daha sakin bilinçli olmk adına tavsiye ederim sanada
aah arkadaşım bikaç ay öncesi halimsin bana "carlos gonzales" in "cocugum yemek yemiyor "kitabı çok yardımcı oldu keşke daha önce okusaydım.
sen de bir oku derim başka da anne sütünden asssla vazgeçme en büyük besin kaynağı meme emen çocuk 10.aya kadar bile besinleri denemek istemeyebilir miş kitapta yazıyor syf 109 (eger bir hastalık yoksa) ve bizzat başıma gelen de buydu.. daha sakin bilinçli olmk adına tavsiye ederim sanada
Anne sütüne devam ediyoruz artık 1yaşına girecek diye bırakmayı düşünmüştüm sırf ek gıda vs yer diye ama hemen döndüm bu yanlıştan şu an emiyor üstüne alırsa 1-2 kaşık tadıyor yemek istemediğini net bir şekilde belli ettiğinde -kafasını yana çevirme ağız kiltleme eliyle tutma vs.- hiç zorlamıyorum bi müddet sonra tekrar deniyorum.. eline veriyorum döksün saçsın kendi yesin.. kendi kendine yeme konusunda hevesli oldukları dönemdelermiş bunu öğrendim mesela bu dönemi kaçırmadık Allahtan. iştahında 9.10.aya göre azalma oldu o da normalmiş 1yaşa yakın böyle olması kitap beni çok rahatlattı. ben rahat olunca o da rahatladı bebişimi bilmeden üzüyrmuşm meğer..
Anne sütüne devam ediyoruz artık 1yaşına girecek diye bırakmayı düşünmüştüm sırf ek gıda vs yer diye ama hemen döndüm bu yanlıştan şu an emiyor üstüne alırsa 1-2 kaşık tadıyor yemek istemediğini net bir şekilde belli ettiğinde -kafasını yana çevirme ağız kiltleme eliyle tutma vs.- hiç zorlamıyorum bi müddet sonra tekrar deniyorum.. eline veriyorum döksün saçsın kendi yesin.. kendi kendine yeme konusunda hevesli oldukları dönemdelermiş bunu öğrendim mesela bu dönemi kaçırmadık Allahtan. iştahında 9.10.aya göre azalma oldu o da normalmiş 1yaşa yakın böyle olması kitap beni çok rahatlattı. ben rahat olunca o da rahatladı bebişimi bilmeden üzüyrmuşm meğer..