iştahsız çocukları olan anneler kulübü

nihal75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
377
0
96
Kırıkkale
sizin de çocuklarınız yemek konusunda sizi yoruyorsa gelin paylaşalım.onlara yemek yemeyi sevdirelim, özellikle sebze ve çorbaları... :oklava:

Son düzenleme:
canim benim kizimda cok yemek yemiyo
eger aburcubur yemezse daha iyi yiyo
ama dikkat etmeye calisiyorumda yinede
dr herseyi normal diyo bende bunu takmiyorum
isterse yer acikirsa ne bulursa yiyo

bendimkiler de cok zor yemek yiyor abur cubur vermiyorum tabagindaki yemegi bitidigi zaman ya bir cikolata,ya seker. sevdikleriseden gösteriyorum birinci olan bunu alcak diye.o zaman yaris ediyorlar yemekten sonra kazana hak ediyor.isede yariyor.

benim kızlarımda pek iştahlı sayılmazlar.çok yemek seçiyolar
çorbayla hiç araları yok.allahtan kahvaltıyı ve meyveyi çok seviyolar
yinede keşke düzenli her yemekten yeseler
ne yapıcam bilmiyorum ama fazla üstlerine düşmüyorum zamanla düzelirler diye umut ediyoruma.s

benim çocuklar da abur-cubur düşkünü. kahvaltı da peynir zeytin yemezler, çorbayla sebzelerle küsler.onların yaşıtları daha tombiş benimkiler ufak tefek üzülüyorum.

benim kizim 3 yasinda ama pek yemekle ilgisi yok helede tadini bilmedigi birseyi agzina sürmez annesine cekmis

degişik yemek tarifleri paylaşalım mı.sizin çocuklarınız kaç yaşındalar?

benim 3 kızım var en büyük 6 yaşında
ortanca4,5 en küçük 2,5 yaşında
değişik tarifleri yiyeceklerinide düşünmüyorum canım.görsen benimkilerde ufak tefekler dr normal diyo kızlarıma ama bence yaşıtlarına göre hem boyları daha kısa hemde daha zayıflar:çok üzgünüm:ne yapacam bilmiyorumfisfisfis

benim de iki oğlum var.ikiside sofrada nazlıdır. belli başlı şeyler istiyorlar, sebze varsa zorla bi iki lokma yiyorlar.ben de üzgünüm bu konudaetkili bi yol bulamadım....

arkadaşlar günaydın..bugün nasılsınız.neler yapıosunuz?sizin çocukların sorunları neler paylaşalım
cokacimcoook

benim kizim kacgündür dogru dürüst yemiyo
ama yapacak bisey yok ac olunca gidiyo
dolaptan ne isterse alip yiyo cikolata olsun
pudink olsun kek olsun onun icin bu aralar
pek bisey almamaya karar verdim bakalim nasil olacak yemesi

merhaba arkadaşlar benimde 23 aylık bir kızım var ve iştahsızlık problemi yaşıyoruz.çok yemek seçiyor.beğendiği şeyleride çok az yiyor.bazen hiç bişey yemeden günü geçirdiği oluyor.vitamin şurupları denedik çözüm olmadı.sizleri çok iyi anlıyorum

selamlar benim kizimda istahsiz, bakiyorum bazen iyi yiyor bazen kotu anlamiyorum. makarna pilav patates kizartmasiyla yasiyo ben istiyorumki herseyden beslensin vitaminleri sebze ve meyvedende alsin ama nerdeeee dun mesela tarhana corbasi icti sasirdim bigunu bir gununu tutmuyo allah hepimize yardimci olsun arkadaslar

günaydın arkadaşlar,bugün nasılsınız?aslında öğün arasında abur_cubur tarzı almasalar yemeğe ilgi artıyor biraz.şeker çikolata gibi şeyler zaten iştahsız olan çocuklarımızı ii ce tıkıyor.kendi hallerine bıraktım artık.savaşmaktan yoruldum çünkü bi şey deişmedi.hepinize kolay gelsin.kafamçokkarıştı

kötükedihüso sogan yemez küçügüm sebze sevmez samırsak yemz
senağlama napacamı şaşırdım canımyaaaa
ben oflamim kim oflasin offffffffffffffff:çok üzgünüm:a.s.

Back