İştahsız çocuk

zeyzilina

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
2
2
1
29
2.5 yaşında kızım var . Hiç birşey yemiyor omege3 verdi doktor hiç bir işe yaramadı . Zorlasakta yemiyor rahatta bıraksak yemiyor . Ne yapmalıyım gerçekten iyice huzurum kaçtı bu durum psikolojimi de bozuyor .

Çinko ve yanında supravit bence iyi oluyor iştah açıyor . temmuzda covid geçirdik zaten güzel yiyordu ama doktor bu 2 ilacı verdi ve daha güzel yemeğe başladı

Çinko özel mi devletin verdiği mi teşekkür ederim bide bunu denerim iyice moralimi bozuyor bu durum

Çinko ve yanında supravit bence iyi oluyor iştah açıyor . temmuzda covid geçirdik zaten güzel yiyordu ama doktor bu 2 ilacı verdi ve daha güzel yemeğe başladı
Merhaba çinko
Merhaba benimde oğlum 27 aylık ve hiçbir şey yemiyor ama doktora gittiğimde kilosu yaşına göre iyi çıktığı için bize hiçbir takviye ürün vermedi kızınz kaç kilo acaba

Ah benim oğlum da öyle 2 yaşına girecek ama mahvediyor sadece bildiği şeyleri yiyor o da 2 kez ısırıyor başka yok. Hem ben çok üzülüyorum hem etraftan salak salak konuşan insanlar moralimi çok bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…