iştahsız çocuk anneleri buyrun

AysunEge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.834
3
0
Tekirdağ
aynı durumu yaşayan anneler bu durumun ne kadar zor olduğunu biliyoruz
istedim ki burası da bizim topiğimiz olsun

21 aylık oğlum çok iştahsız
resmen aç yaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum:(

Son düzenleme:
aysuncum ege iyiydi maşaallah toparlamıştı yinemi kilit vurdu ağzınainş biran önce düzelir

malesef canım
bu kez daha da kötü
hiçbirşey yemiyor bazen 1-2 kraker alıp tabağından yiyor okadar
ama 2 haftalık iştahsızlık bize 900 gr verdirmiş:(
bende kilosu iyi diye seviniyorum
zor alınan kilolar ne çabuk veriliyor şaştım
birde faranjit olduk!
çok çaresiz kaldım ne yapmalı bilmiyorum:(

elifin iştahı nasıl
inş.sizde sorun yoktur çok zor!

Son düzenleme:
aysuncum inş hastalıktandır düzelir biran önce çok zor bilirim elif bir iyi kötü zaten şimdi hasta bu geniz eti durumu çok zor :(

sizede geçmiş olsun canım
bizde diyoruz ki tmm egenin iştahı düzeliyor sonra bir bakıyoruz ertesi gün daha kötü
bu saate kadar hiç birşey yemedi,antibiyotiğini de içmiyor :(
moralim sıfır hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden
ev dağınık toplamadım,umarım çat kapı biri gelmez:)

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bende aynı sorunu yaşıyorum 6 aydır kızım elif çorbalar ve sebzeyi reddediyor şu an 18 aylık biz 4 ay önce böbrektaşı sorunu yaşadık kırdırdık iştahsızlığının temel sebebi önceleri buymuş çünkü daha önce kilolu ve iştahlı birçocuktu şimdi tersi ne yapacağım bilmiyorum vitaminde kullanıyoruz ama nafile

merhabalar bende iştahsız bir bebek annesiyinm.Kızım 18,5 aylık hiç yemek yemese umrunda değil.

:emir_bebek:aynen bizimkininde umurnda değil.bende çok üzülüyorum bizim bugün aşımız vardı dr.la konuştuk bu konuyu bu aylarda normal diyor ama bir de bizim özel durumumuz var böbrek taşımızdan bahsetmiştim .kırdırdık .birden kendini toplar diyor doktor yeme konusuna umarım öyle olur farklı önerileri olan varmı acaba

merhaba
ben birkaç gündür farklı vitamin kullanıyorum sanırım işe yaramaya başladı

benim oğlumda azcık süt ve birkaç krakerle günü tamamlıyor:(((
elimde tabağı görünce ağlamaya başlıyor kalkıp koltuk arkasına kaçıyor
kendi yemek isterse diye masaya yada yere sevebileceği herşeyi koyup bıraktım
ama tadına bakıp atıyor
karnı doymadığı için sabah 04:30 -05:00 gibi kalkıp tabaktan kraker alıyor yiyor
zorla yedirmeye çalıştım dün ama ağlamasından başka işe yaramadı
çok çaresiz hissediyorum kendimi
eşim geldiğinde oğlumun dr.una gidicez

oğlum 6 yaşında oldu pilav makarna patates kızartması dışında hiç birşeyi yemek istemiyor :59:

çocuklarınız bebekkende zayıfmıydı? benim kızımda 3,5 kg doğdu ama sonrasında zayıf bebek oldu hep. şuan 6 aylık 7 kg. vitagil isimli vitamin şurubu sayesinde 2 aydır kilo aldı. önceden hiç almazdı.

benim oğlumda sobn 1 haftadır hiç birşey yemiyor..önceden yerdii.....zorlamıyorumm....tabak hazırlıyorum süslüyorum ilgisini çekerse yiyiyor...iştahsız çocuk zor allah hepimizin yardımcısı olsun...dr muz pediakid adında vitamin verdi.22 çeşit vitamin varmış içinde...hepimize kolay gelsin arkadaşlar

Benim oglum 5 gün sonra 5 aylik olacak,ama hic iştahi yok zorluyorum ama icmiyor. Ne yapmak gerekir ayni durumda olan var mi? Öyle olunca cok üzülüyorum.:(( eşimle konuştum bebek beslenme danişmanlari var burda oraya götürmeyi düşünüyoruz bakalim inşallah yardinci olurlar,umarin bir sorun yoktur. Oğluşumda..

Back