• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları iştahsız çocuğu olan anneler bakarmısınızz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayxsxegxuxl34

kuzucuklarım:)
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
513
8
96
43
Diğer
meraba kızlar benim oğlan 4yaşında ve çok iştahsız buzamana kadar vermediğim ilaç kalmadı sanasol,vdaylin,balık şurubu,vs ama geçengün doktorum ZİNKOVER die bi şurup verdi çok işe yaradı:nazar: aman tahtaya vurım:1rolleyes: isterseniz deneyin rahatladım walaa ohh bee:teytey:

meraba kızlar benim oğlan 4yaşında ve çok iştahsız buzamana kadar vermediğim ilaç kalmadı sanasol,vdaylin,balık şurubu,vs ama geçengün doktorum ZİNKOVER die bi şurup verdi çok işe yaradı:nazar: aman tahtaya vurım:1rolleyes: isterseniz deneyin rahatladım walaa ohh bee:teytey:

aynen canım 4 yaşında ve iştahsız bi oğlum var benimde.neler yaşadığımı tahmin ediyorsundur yazmıyorum o yüzden.yerimsenibenmaşallah oğluna şurubun işe yaramasına sevindim.çok zor iştahsız çocukla uğraşmak.bende minadex kullandım ama nafile ...kış olsa arısütü polen alıcam o kışın biraz işe yaramıştı.

iştahsız çocuklarla uğraşmak çok zor bilirim.kızımı büyütene kadar neler çektim.size önerebileceğim supradin junıor(4ya ve üstü) emin olun işe yarıyor.bide keçiboynuzu pekemzi içirebilirseniz oda çok faydalı..allah kolaylık versin hepinize....

herkese iyi akşamlar
ben yeni katıldım bu foruma
benim de 9,5 aylık bir oğlum var
iştahı çok kötü hafif pütürlü şeyleri ve çorba türlerini hiç yemiyo
bir fikri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

herkese iyi akşamlar
ben yeni katıldım bu foruma
benim de 9,5 aylık bir oğlum var
iştahı çok kötü hafif pütürlü şeyleri ve çorba türlerini hiç yemiyo
bir fikri olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

canım hosgeldin aramıza.Bende aynı sorundan muzdaribim benimde oglum 9 ay 7 gunluk verdigim herseyi redediyor sabahları keci boynuzu pekmezi veriyorum iştahı acılsın diye fakat faydasını goremedik baska ne yapabiliriz bu konuda bılgisi olanlardan cvr bekliyoruz şimdiden tesekkurler.

ne zor şey ya bu iştahsız bebek almadığım mama meyve püresi hazırlamadığım çorba sebze yemeği hiçbişey kalmadı ağzını kitliyo hiçbişey almıyo sanki hep tok 4 aylıkken 7 kiloydu 12 aylık oldu 9 kilo 8 ayda 2 kilo aldı sadece yani aylık 250 gr boyuda 72 tombul bebekleri gördükçe kendime kızıyorum beceriksizim diye eve gelip tıkıyorum ağzına sinirleniyorum ama nafile yapmadığımız maymunluk kalmıyo babasıyla ama hep boşa dolapka kase kalmıyo değişik yemekler mamalar hazırlamaktan ama hep boş çok canım sıkılıyo çooooookkk....

Back