Bebek Beslenmesi istahsiz bebeklerde ek gidaya gecis...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
6 aydir sutumu sagarak veriyorum ama bebegim son 2 aydir cok istahsiz icmesi gereken sut miktari artacagina azaldi. simdi sadece uykuluyken 3-4 saatte bir 90cc filan iciyor kilolu dogdugu icin 8 kilo bu arada bunun disinda diliyle biberonu surekli itiyor ben de zorlamiyorum farkli seyleri tattirayim yavas yavas dedim ne verdiysem suratini eksitip ogurdu. biz yemek yerken de hic orali olmuyor kara kara dusunuyorum simdi ek gidaya gecince zorla iki kasik yogurt meyve corba icti diyelim ictigi sutu de icmez olur diye. nasil davranmaliyim korkumu stresimi bebegime yansitmaktan da korkuyorum.

6 aydir sutumu sagarak veriyorum ama bebegim son 2 aydir cok istahsiz icmesi gereken sut miktari artacagina azaldi. simdi sadece uykuluyken 3-4 saatte bir 90cc filan iciyor kilolu dogdugu icin 8 kilo bu arada bunun disinda diliyle biberonu surekli itiyor ben de zorlamiyorum farkli seyleri tattirayim yavas yavas dedim ne verdiysem suratini eksitip ogurdu. biz yemek yerken de hic orali olmuyor kara kara dusunuyorum simdi ek gidaya gecince zorla iki kasik yogurt meyve corba icti diyelim ictigi sutu de icmez olur diye. nasil davranmaliyim korkumu stresimi bebegime yansitmaktan da korkuyorum.

canım merhaba öncelikle kendini üzme sütün azalır ve ek gıdaya geçince bile bebeğin anne sütünü bırakmaz canım her seyden çok az tattır.mesela yoğurduna meyve ekle belki öyle hoşuna gider bir çay kaşığı pekmez vermeyi dene tatlı olduğu için hoşuna gider belki.doktora gittin mi canım iştahsızlıgı için bir sey önerebilirler

Back