Bebek Beslenmesi Iştahsız bebek anneleri gelin dertlerimizi sorunlarımızı burda paylaşalım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esrs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
430
6
96
İstanbul
Nasıl yemek yediriyosunuz neler yapıyorsunuz ne yemeği seviyor bebeğiniz gelin burda paylaşalım

Başlığa bakıp kanmayın. İştahsız çocuğunuz varsa bunun asla bir çözümü yok. Bu çocuğun huyu bu deyip kabulleneceksiniz. 14,5 aylık kızım var ve tüm sadece balık kraker yiyerek geçirebiliyor. Daha ötesi kimsede yoktur diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın da aynı problemi vardı. 1 yaşındaki kan tahlillerinde demir sınırda çıktı. Demir iğnesi yaptı dr ve 6 aydır yemeyen çocuk bir anda yemeye başladı. Aklınızda olsun.
Benimkinin çok şükür değerleri iyi iştahıysa kötü. Her gün iki çeşit üç çeşit yemek sunuyorum hanıma ama yoook.. Sırf bu yüzden blog açtım ki tariflerimi herkesle paylaşayım diye. BEBEK YEMEKLERI adresinde hergün bir tarif giriyorum. İnşallah sizin kuzu beğenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…