• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi istahsiz bebegim :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

saskinanneserap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
4
1
1
merhabalar hanimlar 16 aylik kizim cok az yemek yiyor hatta bazen yemek degil emmek istiyor artik emzirmemeyi bile dusunuyorum 9,4 kg sizce ne yapmaliyim halsiz filan degil hatta kurtlu masallah yerinde durmuyor ama hic icime sinmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

Aynı dert bendede var 15 aylık kızım 8.5 kg yemek yemek istemiyor mama almıyor varsa yoksa meme
Heryerde bağıra bağıra ağlıyo mememememme diye vallahi daral geldi artık
Yemek yesin ben yine emziririm

Aynı dert bendede var 15 aylık kızım 8.5 kg yemek yemek istemiyor mama almıyor varsa yoksa meme
Heryerde bağıra bağıra ağlıyo mememememme diye vallahi daral geldi artık
Yemek yesin ben yine emziririm
ben yemek istemediginde kuru uzumle kandiriyorum bazen ikiye bolup veriyorum ama yoksa sindiremiyor aradan da yemegi veriyorum birde hic istemedigim halde mecbur kaldim cizgi film izletiyorum yoksa etrafta ne gorse istiyor yerinde oturmak istemiyor :( pes etmeyin ama asla mesela benim kiz basini ceviriyor ozellikle yogurt verecegim zaman agzina deyirmeyi basardigim anda ama hosuna gidip yemek istiyor ya sabir diyerek yediriyorum vallahi

Bugün doktorumuz nutrigen Ferromixin önerdi başladık bakalım demir eksikliği iştahsızlık yapabiliyomuş biz dsmla kullanıyoduk

bende demir damlasi kullaniyordum ama bir aydir biraktim pekmez kuru uzum yediriyorum diye yogrt yemeye basladiklarinda demir eksikligine sebep oluyormus minnaklarda diye duymustum :( gunde bir tatli kasigi pekmez ya meyvesine yada surup gibi ver diyor annem ama hergun veremiyorum ben pekmez de kan yapar

Kızmın maşallah diyim 2 gündür iştahı açıldı nutrigen toz demir ilacından kullanıyorum istersen kullan cnm valla üstümden bi yük kalkti
Bazı firmalar deneme boy gönderebiliyor istersen firmaya email at bi denersin ben hemen etkisini gördüm

merhabalar hanimlar 16 aylik kizim cok az yemek yiyor hatta bazen yemek degil emmek istiyor artik emzirmemeyi bile dusunuyorum 9,4 kg sizce ne yapmaliyim halsiz filan degil hatta kurtlu masallah yerinde durmuyor ama hic icime sinmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

Merhabalar www.bebekgida.com adresinde iştahsız bebekler ile alakalı uzman doktorların yazılarını bulabilirsiniz. İştah arttıran tarifler için siz de bebekgida instagram sayfasını takip edebilirsiniz.

Back