Bu konu hakkında defalarca konu açtım ama kimseden tam olarak çözüm bulanı duymadım ve yine konu açıyorum. Bebeğim çok iştahsız hatta artık hiç yemiyor sabahtan saat 15 e kadar yediği tek şey haşlanmış bir yumurtanın 4 te biri. Herşeyi deniyorum yemiyor tükürüyor kaşıkları itiyor asla yemek kabul etmiyor. Hep iştahsızdı bi şekilde yedirmenin yolunu bulurdum ama son 15 gündür hep böyle tüm gününü 1 kaşık yemekle geçiriyor. Akşam olunca zorla muhallebi yediriyorum karbonhidratı fazla diye en azından oradan kilo kaybı olmasın diyorum ama hiç ilerleme yok 18 aylık ve hala 9 kilo ne yapsam olmuyor doktorlar test yapıyor ama bişeyi yok ne yapacağım bu bebeğin derdi ne olabilir benim gibi olan çözüm bulan yok mu???
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Çocuk Hastalıkları İştahsız bebek sorunu
- Konu Sahibi leylacv
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek 18. ayda nasıl beslenmeli? bebekte beslenme sorunu bebekte gelişim geriliği bebekte kilo kaybı beslenme sorunları gelisim geriligi iştah açan besinler nelerdir iştah açıcı iştah açıcı öneriler iştah açıcı şurup iştahsız bebek kilo alamama kilo alamayan bebek yemek istemeyen bebek yemek yemeyen bebek yemeyen bebek zayif bebek
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği