iştah kontrolü

Eolo

Kalite asla tesadüf değildir.
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
662
1.076
37
arkadaşlar nolur yardım edin öyle saçma sapan bir iştahım varki anlatamam 1 haftadan fazla diyet yapamam eve biri gelse hemen bozarım.biz bir yere gezmeye gitsek bozarım deli gibi yemek yiyorum canım istemese bile yiyorum can sıkıntısından 77 kiloyum böyle giderse dur diyemicem iştahımı nasıl kontrol edebilirim nolur bi akıl verin..

offf afff aynı dert bende de var, yemeyi çok seviyorum, halbuki iki üç gün tutsam kendimi "üç gün o kadar sevdiğin yemeklere karşı boşuna mı tuttun kendini, aklını başına devşir" derim kendime ama işte eskisi kadar saçmalamıyorsam da iradeli de olamadım daha

canm bende sizin gibiydim 1 aydır akapuntura gidiyorum canm yemek istemio 6 kilo gitti bile

Yeşil çay 'da iştah kapatıyor tavsiye ederim

gerçekten iştahı kapatıyormu canın yemek istemiyormu
ben normaalde çok iştahlı biriyimdi,r. devamlı nette yeni yemek tarifleri bulur yaparım. yerim. ama şimdi sadece yapıyorum yemiyorum. canm yemek iste,iyo agzım bile sulanmıyo

Ben bugün ayva kabuğu da iştah kesiyormus diye duydum bilen varmi

Şu iştah kontrolü çok zor bir şey Akapunkturu bende düşünüyorum ama sanki artık çok tercih edilmiyor. Bir zamanlar herkesin kulaklarında akapunktur iğnelerini görüyorduk ama şimdi kimse ilgi göstermeyince acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyor insan.

sevgili ozlem evet akupunktur ise yariyor soyleki size yeme istegi veren stres noktalarina isteh kesen tatli kesen noktalara takilior o igneler yani doktor anneme oyle anlatmisti annem tedavi suresinde kilo vermisti ancak sonrasinda cok cok dikkatli olunmazsa ayni kilo fazlasiyla aliniyor. yani yine nefsimizi kontrol etmemiz gerekiyor.bende cunku dogum sonrasi kilo vermek icin ugrasiyorum ama akupunktur asla yaptirmam

Dıyet yapın spor yapın Akupunktur vs bunlar geçici Çözümler asıl mesele hayat şeklini değiştirmek ben 22 kg verdım o iştahdan fazlası bendede vardı. Bız bayanlar sabırsısız hemen sonuç görmek ıstıyoruz. O kilolar 1 haftada gelmedı mı 1 haftada gıtsın dımı ama

Doğru söylüyorsun kesinlikle katılıyorum ama kendime engel olamıyorum en fazla 15 gün sürdürüyor um sonra homini gırtlak yemek aç olmasam bile bi bakıyorum mutfaktan ne varsa götürmüşum TE="talihkusu1, post: 39447606, member: 643273"]Dıyet yapın spor yapın Akupunktur vs bunlar geçici Çözümler asıl mesele hayat şeklini değiştirmek ben 22 kg verdım o iştahdan fazlası bendede vardı. Bız bayanlar sabırsısız hemen sonuç görmek ıstıyoruz. O kilolar 1 haftada gelmedı mı 1 haftada gıtsın dımı ama [/QUOTE]
Dogr

Bende aynıyım merak etme canım sıkılsın strese gıreyım buzdolabının önünde bulurum kendımi ve tatbiki en Zararlı şeyı yerim.. Bununla yaşamayı Öğrenmek ve elimizin Altında Zararlı Şeyler bulundurmamak gerek. Yınede kılo vermenı daha doğrusu iştahını kontrol etmenı sağlayacak birkaç şey söyleyeyım negatif kalorılı besınler dıye bişey var, ne kadar yersen kilo vermenı o kadar çok desteklıyor iştahını kapatmaya yardımcı olur inşallah internetten de araştırabılırsın Ayrıntılı bılgı var

Bunu hiç duymamistim sen nasil hakim oldun peki istahina nasil verdin ya 22 kiloyu büyük başarı tebrikler canim

1 sene oldu hala devam edıyorum dıyetısyen eşliğinde verdım spora pek vaktım yoktu ama ayırsaydım Çoktan hedefıme ulaşmıştım belkide çoksukur hıc sarkma olmadı bende.

Herseyi denedım Aklına gelebılcek herseyı okudum araştırdım şok diyet yaptıgım zamanlarda oldu ama hıcbırı çözüm degıl gerçekten boşu boşuna metebolizmayı kitliyorsun.

Evet maalesef keskin çözüm degıl verdim ve gerı aldım. Birseyı hayat Tarzı halıne getırmeden sonuca ulaşamıyorsun, bakıyorum popüler dıyetlere günde 3 Ogün var mesela benım dıyetım günde 8 Ogün onemlı olan kac Ogün yedıgın degıl ne yedıgın ne kadar yedıgın. Çorba dıyetı dıyorlar Sınırsız Çorba ıcıyorsun kılo veriyorsun eee ya sonra . Ömrünün gerı kalanını Çorba ıcerek gecırmeyecegıne göre.. Hıc mı Canın çikolata ıstemeyecek hıcmı pasta yemıceksın. Bır dıyetısyen söyle demıstı hıc unutmam , son kez kılo vermek ve bırdaha almamak ıstıyorsanız ekmek yıyerek dıyet yapmayı öğrenin diye... Ne kadar doğruymuş sımdı Anlıyorum bende kaçamak yapıyorum pasta hamur Isı bende yıyorum can bu ıstıyor sonuçta ama tartıda + olarak görmüyorum yedıgım böreklerı ertesı gün önlemımı alıyorum. Dengelı bı şeklide kılo verdim çünkü.

Valla azmedin veirsiniz ben 3 ayda 17 kilo verdim ekmeği kestim yağı tuzu azalttım daha doğruu sağlıklı beslenmeye başladım yürüyüşümü yaptım bitki çayları falan şimdi sadece 4 5 kilom kaldı işallah onuda vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…