arkadaşlar nolur yardım edin öyle saçma sapan bir iştahım varki anlatamam 1 haftadan fazla diyet yapamam eve biri gelse hemen bozarım.biz bir yere gezmeye gitsek bozarım deli gibi yemek yiyorum canım istemese bile yiyorum can sıkıntısından 77 kiloyum böyle giderse dur diyemicem iştahımı nasıl kontrol edebilirim nolur bi akıl verin..
Bende düşündüm akapunktur ama çevremde yaptiran kimse memnun degildi bilemedim yaptirsammicanm bende sizin gibiydim 1 aydır akapuntura gidiyorum canm yemek istemio 6 kilo gitti bile
ben memnunum canm. bi de her hafta 60 tl verince yemek almaya paran kalmıyo tabi kiBende düşündüm akapunktur ama çevremde yaptiran kimse memnun degildi bilemedim yaptirsammi
gerçekten iştahı kapatıyormu canın yemek istemiyormuben memnunum canm. bi de her hafta 60 tl verince yemek almaya paran kalmıyo tabi ki
ben normaalde çok iştahlı biriyimdi,r. devamlı nette yeni yemek tarifleri bulur yaparım. yerim. ama şimdi sadece yapıyorum yemiyorum. canm yemek iste,iyo agzım bile sulanmıyogerçekten iştahı kapatıyormu canın yemek istemiyormu
sevgili ozlem evet akupunktur ise yariyor soyleki size yeme istegi veren stres noktalarina isteh kesen tatli kesen noktalara takilior o igneler yani doktor anneme oyle anlatmisti annem tedavi suresinde kilo vermisti ancak sonrasinda cok cok dikkatli olunmazsa ayni kilo fazlasiyla aliniyor. yani yine nefsimizi kontrol etmemiz gerekiyor.bende cunku dogum sonrasi kilo vermek icin ugrasiyorum ama akupunktur asla yaptirmamŞu iştah kontrolü çok zor bir şeyAkapunkturu bende düşünüyorum ama sanki artık çok tercih edilmiyor. Bir zamanlar herkesin kulaklarında akapunktur iğnelerini görüyorduk ama şimdi kimse ilgi göstermeyince acaba işe yaramıyor mu diye düşünüyor insan.