Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar 4 yasından oglum var hıcbırsey yedırtemıyorm sureklı hastalanıyo artık napıcam bılmıyorum oyle kılo takıntım yok ben sadece yemek yesın ısteyerek ıstıyorum zorla agzına yemek sokmaktan artık bıkkınlık geldı varmı denedıgınız ıstah acan bırsey anneler
Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bende aynı dertten muzdaribim. Oğlum 28 aylık 10.5 kilo ve 4 kilonun üzerinde doğdu yani anlican doğumdan. Beri sadece boyuna buyudu. Afrikalı çocuklar gibi herşeyi seçer. Zor yer artık ona üzülmekten yoruldum. Ama ben hiç zorla yedirmedim. Bende küçükken zayiftim annem zorla yedirdigi için çocukluktan beri reflü yaşıyorum. Onun için oğluma israr etmiyorum.Sevdigi şeyleri yapıyoruz birlikte bazen çok güzel yiyor bazen yemiyor bu sabah kalktım gözleme yaptım başka sevdigi şeyleri koydum hicbirsey yemedi sonra ise gittim ben işteyken tabi ssatlerce aç kaldigindan açlık krizine girmiş babası peynirli yumurta yapmış normalde ikisini de yemez soluksuz yemiş üstüne kaşık kaşık bal yemiş yiyis o yiyis sonra ben geldim eşim polenez soslu makarna yaptı oğlum çok sever o da sesin diye yemedi biz birlikte çikolatalı mus yaptık hevesle yaptı yicem dedi 2 kaşık yedi muhtemelen kahvaltıda yine açlık krizine girip ne bulduysa yicek biliyorum insanın yavrusunun aç kalmasına gönlü el vermiyor ama bizimkiler bu model zayıf sende israr etme acıkınca inan yer
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Size birşey söyliyeceğim ağzına yemek tıkmayın inanın nefret eder çocuk bir daha hiç yemek istemez.Evlenmeden önce ailem bnm ağzıma yemek tıkardı hala onlara gittiğimde evliyim koca kadın olmuşum ağzıma yemek tıkmaya devam ediyorlar.Gerçekten onlar yüzünden yemekten tiksiniyordum.Zaten çok iştahlı bir insan değildim öyle yaptıkları için daha da iştahım kapanıyordu.Küçükken annem bana iştah şurubu içiriyordu tavsiye ederim güzel iştah açıyor şimdi koca kadın oldum şurup falan içiremiyorlar neyse tavsiye ederim bu şurup güzel iştah açıyor :)
Balık yağı yedirebilirsin takviye olarak easyfishoilin çocukları için olan balık yağı var ben çok memnunum tavsiye ederim o iştahını açar çocuğun
Balık yağı yedirebilirsin takviye olarak easyfishoilin çocukları için olan balık yağı var ben çok memnunum tavsiye ederim o iştahını açar çocuğun
Evet bende yediriyorum her gün jel şeklinde olduğu için yedirmekte kolay oluyor
Takviye gıdaları denedinmi ben balık yağı veriyorum her gün çok iyi geliyo bağışıklığını da güçlü tutar dedi doktorumuz
Takviye gıdaları denedinmi ben balık yağı veriyorum her gün çok iyi geliyo bağışıklığını da güçlü tutar dedi doktorumuz
Ben balık yağı içiremedim hangi balık yağını kullanıyosunuz?
Ben balık yağı içiremedim hangi balık yağını kullanıyosunuz?
Easyfishoil alıyorum ben jel bi balık yağı çiğneyip yutuluyo genelde çocuklar seviyo bu şekilde olanları belki bunu sever deneyin tavsiye ederim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar 4 yasından oglum var hıcbırsey yedırtemıyorm sureklı hastalanıyo artık napıcam bılmıyorum oyle kılo takıntım yok ben sadece yemek yesın ısteyerek ıstıyorum zorla agzına yemek sokmaktan artık bıkkınlık geldı varmı denedıgınız ıstah acan bırsey anneler
"Zorla ağzına sokmaktan "
Cevap soruda gizli.
Konu açılalı bir yıl olmuş ama benimde şuan 4 yaşındaki oğlum aynı şekilde. Naptınız bi düzelme yaşadınızmı son bir yılda? Ona göre umutlanayım
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Yemeyen cocuk cok zor Allah yardımcınız olsun vala 2 tane balık ilacı var onları alın deneyin biri möllers ve easyfishoil inş faydası olur
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Konu açılalı bir yıl olmuş ama benimde şuan 4 yaşındaki oğlum aynı şekilde. Naptınız bi düzelme yaşadınızmı son bir yılda? Ona göre umutlanayım
merhaba suan 5 yasını bıtırdı ama hiçbi değişme yok sadece yogurt corbası yiyodu ek olarak araya lahmacun ve hamburger eklendı onlarıda evde yaparsam agzına surmuyo malum çocuklara çorba ve sebze yemeklerını paketleyıp markette satsalar onlarda cazip geleck zaten :)
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Yemeyen cocuk cok zor Allah yardımcınız olsun vala 2 tane balık ilacı var onları alın deneyin biri möllers ve easyfishoil inş faydası olur
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
balık yağıda kullandım acıktırıyo evet ama bu sefr yemeğe degi abur cubura dadanıyo o da kötu ben yemek yesn istiyorum abur cubur almazsamda ac gezıyo gene yemıyo cok tak ederse canına elma yıyo
Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Bende aynı dertten muzdaribim. Oğlum 28 aylık 10.5 kilo ve 4 kilonun üzerinde doğdu yani anlican doğumdan. Beri sadece boyuna buyudu. Afrikalı çocuklar gibi herşeyi seçer. Zor yer artık ona üzülmekten yoruldum. Ama ben hiç zorla yedirmedim. Bende küçükken zayiftim annem zorla yedirdigi için çocukluktan beri reflü yaşıyorum. Onun için oğluma israr etmiyorum.Sevdigi şeyleri yapıyoruz birlikte bazen çok güzel yiyor bazen yemiyor bu sabah kalktım gözleme yaptım başka sevdigi şeyleri koydum hicbirsey yemedi sonra ise gittim ben işteyken tabi ssatlerce aç kaldigindan açlık krizine girmiş babası peynirli yumurta yapmış normalde ikisini de yemez soluksuz yemiş üstüne kaşık kaşık bal yemiş yiyis o yiyis sonra ben geldim eşim polenez soslu makarna yaptı oğlum çok sever o da sesin diye yemedi biz birlikte çikolatalı mus yaptık hevesle yaptı yicem dedi 2 kaşık yedi muhtemelen kahvaltıda yine açlık krizine girip ne bulduysa yicek biliyorum insanın yavrusunun aç kalmasına gönlü el vermiyor ama bizimkiler bu model zayıf sende israr etme acıkınca inan yer
merhaba en buyuk sorun zaten o açlıkları yuzunden yasanan sınır krızlerı bende çalışıyorum evde terör estiriyo. okula yolluyorum sırf yemek duzenı olur dıye verdım ama orda bıle herkez yıyo benım cocugum ızlıyo artık bıraktım kendı halıne bende zaten :)
Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
viador iştah açıcı şurup ben onu kullanıyorum