E.L.XIX.F.T.G. Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2007 370 3 16 Ocak 2008 Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G. #1 Kizlar Merhaba Istanbul Hizmet Hastanesinde Aşilama Yaptiran Varmi Aranizda Eğer Varsa Dr Kim Fiyati Ne Ya çok Merak Ediyorum Bilgi Verirseniz çok Sevinirim
Kizlar Merhaba Istanbul Hizmet Hastanesinde Aşilama Yaptiran Varmi Aranizda Eğer Varsa Dr Kim Fiyati Ne Ya çok Merak Ediyorum Bilgi Verirseniz çok Sevinirim
E.L.XIX.F.T.G. Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2007 370 3 16 Ocak 2008 Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G. #2 Istanbulda Kimse Gitmedimi Bu Hastaneye Ya Ay Kizlar Hadi Bişeyler Söyleyin.istanbulda Başka Hastanelerde Kaça Yapiyorlar Aşilamayi
Istanbulda Kimse Gitmedimi Bu Hastaneye Ya Ay Kizlar Hadi Bişeyler Söyleyin.istanbulda Başka Hastanelerde Kaça Yapiyorlar Aşilamayi
E.L.XIX.F.T.G. Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2007 370 3 16 Ocak 2008 Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G. #3 galiba kimsecikler gitmedi bu hastaneye başka hastanelerde ne kadara yapıyorlar aşılamayı bari onu yazın kızlar ya düşünmek çok yordu beni
galiba kimsecikler gitmedi bu hastaneye başka hastanelerde ne kadara yapıyorlar aşılamayı bari onu yazın kızlar ya düşünmek çok yordu beni