Tüp Bebek Merkezleri İST DA SGK GEÇERLİ OLAN TÜP BEBEK MERKEZİ VAR MI ?

nerde denediniz 2 başarısız tüp bebeği
Doktorumun özel muayenesi vardı canım onunda Bağdat caddesinde anlaştığı bir klinikte yaptırdık. Şimdi benim başarısız oldu diye herkesin aynı düşünceye kapılmasını istemem ve kesin orası yüzünden tutmadı diyemeyeceğim için ismini verirsem kötülemiş olurum

Merhaba Benımde rezervi düşük size ne ilaç tedavi uyguladı vitamin falan mı verdi doktor

Merhaba Benımde rezervi düşük size ne ilaç tedavi uyguladı vitamin falan mı verdi doktor
cyclo progymova ilaç ve vitamin olarak proxy women (vitamin olarak ben buna yeni başlamıştım. uygun kullanmaya devam edebilirsiniz dedi. bu olmasaydı da kendisi vitamin yazacaktı.)

Merhaba meme ultrasonu için Zeynep kamil günü ileri bir tarihe mi veriyor acaba

Bahçeciğin fiyatı ortalama ne kadar acaba öğrenebilir miyim? Ben de düşünüyorum da

Bahçeciğin fiyatı ortalama ne kadar acaba öğrenebilir miyim? Ben de düşünüyorum da
SGK lı fiyat 9400 olmuş dün öğrendim. Fiyatlar güncellenmiş. Eğer istanbuldaysanız gidip yüzyüze görüşün. Yeni fiyatları bilmiyorum. Biz 8800 e anlaşmıştık Aralık ayında.

SGK lı fiyat 9400 olmuş dün öğrendim. Fiyatlar güncellenmiş. Eğer istanbuldaysanız gidip yüzyüze görüşün. Yeni fiyatları bilmiyorum. Biz 8800 e anlaşmıştık Aralık ayında.
Çok teşekkür ederim. Şuana kadar biraz yorucu geçti. Klomen ve çatlatma iğnesi ile denedik. Yaz tatili dönüşü moral toparlip başlicaz inşallah. Dua edin

Hayırlısı olsun bende zeynep kamilde rapor çıkardım ben rapor geçen ali osman koyuncuoğlunda tedavi gördüm çokta memnun kaldım
Merhaba.Bende rapor cikardim ve ali.osman bey e gitmek sitiyorum ama sgk raporunun sadece ilacta gectigini ogrendim dogrumu ?

Sli.osman bey e gittinizmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…