Göz dereceniz sabitlenmeden mi oldunuz ameliyatı ameliyat için göz numarasının sabitlenmesi gerek, bu yıl 2 derece cıktı diyelim önümüzde ki yıl yine 2 derece olması gerek.Ben o hastanede 5 yıl önce lazer ameliyatı oldum o zaman sizin gibi 25 yaşındaydım. Hem miyop hem astigmatım vardı. 2 ye 2 idi göz numaram da. 2 yıldan sonra gözlerim tekrar bozuldu maalesef. Ben iri gözlüyüm belki de bu sebeple tekrar etmiş olabilir nedenini bilemiyorum. Eski numarama henüz gelmedi ama bozuldu maalesef.
Gözlük dereceniz sabitlendimi peki 5 derece mi çıkıyor ölçümlerde hep.Merhaba konumun yanlış yerde olduğunun farkındayım. Ama geniş bir kitleye ancak bu şekilde ulaşabilirim. Yeterli cevabı aldıktan sonra konumu taşırsanız çok mutlu olurum.
Ilkokuldan beri gözlük kullanıyorum ve şuan 25 yaşındayım. Iki gözümde de miyop 5 küsürler de artı olarak astigmatim var.
Gozluklerimi artık değiştirme zamani geldi ama zaten normal düşük numaralı gozluklere nazaran benim gözlük numaralarım daha büyük olduğu için özel inceltemelerle bir ameliyat parasınin yarisina yakinini ödüyorum. Dedim mamamio sen cocuk dogurmus insansin ( canim cok tatlıdır cidden hic dayanikli degilim ona deginmek icin belirttim) bi goz ameliyatimi olamayacaksin hayat kaliten daha da artacak cesaret et ol su ameliyati. ( son goz muayenemde doktorumda onermisti)
Tabi hem ulaşım açısıdan hemde daha önce ki gözlük muayenelerimde memnun kaldigim için bu ameliyatı Istanbul Bayrampaşa Göz Hastanesinde olmak istiyorum. Bu hastanede gözluklerinden kurtulmak için ameliyat olan ve sonuçtan memnun olup/olmayan ayrıca hangi doktor ameliyat etmişti sizi ve fiyat hk. bu konularda biraz bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum.
Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Musmutlu bir gün diliyorum
Kaç senedir gözlerin 5 derecede hamilelik ve doğum sonrası numaralarda oynama oldu mu?
Benim de senin dereceye yakın. ameliyat düşünüyorum fakat gözlüğe yakın bir zamanda iyi bir para bayıldığım için biraz daha erteledim. 30 yaşındayım ben de 3 senedir gözlerim aynı derecede olduğu için karar verdim
Bahsettiğiniz operasyon göz numaralarını sabitleyen akıllı mercek diye tabir edilen uygulama mı acaba?
Ben o hastanede 5 yıl önce lazer ameliyatı oldum o zaman sizin gibi 25 yaşındaydım. Hem miyop hem astigmatım vardı. 2 ye 2 idi göz numaram da. 2 yıldan sonra gözlerim tekrar bozuldu maalesef. Ben iri gözlüyüm belki de bu sebeple tekrar etmiş olabilir nedenini bilemiyorum. Eski numarama henüz gelmedi ama bozuldu maalesef.
o hastanede olmadim fakat göz ameliyati oldum sislide
1 sene olacak, su an cok memnunum. doktorumda iyi.
sadece korkmayin 5 dakikalik bir islem demek icin yaziyorum size.
zaten önce sakinlestirici hap veriyorlar fakat ben zaten sakindim.
sonrasinda agrim olmadi hafif batma oldu. bana gece agrin olursa agri kesici ic ve uyku hapi önerdiler.
fakat ikisinede gerek duymadim:)
Sabitlenmişti 5 yıldır aynı numaraydı.Göz dereceniz sabitlenmeden mi oldunuz ameliyatı ameliyat için göz numarasının sabitlenmesi gerek, bu yıl 2 derece cıktı diyelim önümüzde ki yıl yine 2 derece olması gerek.
Ben de miyop+astigmat var 6,5 derece kullanıyorum gözlügü sabitlenmedi henüz.