Arkadaşlar merhaba, İstanbul anadolu yakasında doğum için doktor arayan bir çok kişi gördüm. Herkese tek tek yazıp bazı kişileri atlamak yerine yardımcı olabilmek ve Güldeniz Hn' a da tüm ilgisinden dolayı küçük bir teşekkür etmek için konu açmaya karar verdim. Öncelikle hastane Üsküdar Altunizade'de. Hastane genel anlamda çok iyi diğer doktorları ve hemşireleride. Ben 2 ay önce doğum yaptım. Hastanede yeni doğan ünitesi yok, bize ihtiyaç olmadı çok şükür ama ihtiyaç halinde farklı hastanelere yönlendiriyorlar diye duymuştum. Ben Güldeniz hn'ı 1.5 yada 2 aylık hamileyken keşfetmiştim. kendisine kontrole gittiğim ilk gün itibariyle güler yüzü ve ilgisiyle kendisinden hep memnun kaldım. Doğum yapacaksanız eğer, bir insanın işini yapması dışında, birde sizi tüm konularda bilgilendirmesini beklersiniz. Özellikle ilk hamileliğinizse ne soracağınızı bile bilmezsiniz ve her konuda bilgilenmek isterseniz, Güldeniz bu konuda bana hep çok açıktı, aklımda hiç soru işareti bırakmadı. kendisinden önce farklı bir hastanede bir kaç kez gittiğim dr un ağzından lafı kerpetelenle aldığım için kendisinden bu ilgiyi görmek beni çok mutlu etmişti. Devamlı yapılan testler, düzenli kontrollerin yanında işini çok seven ve işini çok iyi yapan bir doktordan bahsediyorum. Ramazan bayramında hamileliğimin son zamanlarında gıda zehirlenmesi yaşadım. gecenin bir yarısı apar topar hastanenin aciline gittim. hemen Güldeniz Hn'a haber verdiler, o gece hastanede kalmama karar verildi, serum takıldı, sabaha kadar Güldeniz Hn la saat başı telefonla görüştüler. Sabahta kendisi izinli olmasına rağmen kontrol etmek için geldi. Bir çok kadının doğumla ilgili derdi biliyorsunuz normal doğumdur. Normal dogumun faydasını dogum esnasında da sonrasında da çok gördüm. Ben aslında epıdural sezaryan istiyordum çünkü normal dogumdan çok korkuyordum. Güldeniz Hn bana hep normal doğumun faydalarından bahsetti, beni bu konuda ikna etmeye çalıştı. (tabi ki ille de istiyorsanız sezaryan olabilirsiniz, sezaryan yapmıyor diye bir şey söz konusu değil elbette. ama sizi daha dogal ve doğru olana yönlendiriyor olması hoş bir şey ki günümüz doktorlarının işlerini kolaylaştırmak adına direk sezaryana yönlendirmesini düşündüğünüzde çok hoş bir şey.) ben normal doğum konusunda kendimden çok ona güvendim. Sancım tutup hastaneye gittiğimde acilde kontrolden sonra doğum odasına aldılar. sadece size ait bir doğum odası, başınızda doğumunuza kadar bekleyen bir ebe (Burçak ebeye de burdan çok selamlar :) kendisi bana süreçte çok çok destek oldu ve normal için oda çok ugraştı. Normal dogum yaparsan sonra bize çok dua edersin dedi ki hakkaten ediyorum :)) ) bekliyor. Tabiki sancılardan korkup sezaryen istemeye başladım. Eşim, Burçak hn ve Güldeniz Hn normal doğum için ikna çalışmalarına devam etti, çünkü çok şükür herşey yolunda gidiyordu. Hastaneye gittikten 3- 4 saat sonra Güldeniz Hn ve Burçak Hn ve eşimin desteğiyle çok kısa bir süre içerisinde epiduralsiz normal doğumu gerçekleştirdik. Güldeniz Hn başarılı ve el çabukluğuyla sonrasındaki bakım işlemleri de çabucak bitti. Üzerinden 2 ay geçti kontroller devam etti bende kızımda çok şükür iyiyiz. Bir çok doktor elbette işinde çok iyidir. (ki Güldeniz Hn için iyi demek bile az kalır) ama az önce belirttiğim ayrıntılar bence çok önemlidir. özellikle ilk doğumuzsa. bu nedenlerden dolayı kendisini şiddetle tavsiye ederim ve bir kez daha kendisine çok çok teşekkür ederim. Eğer ki bu yazıdan sonra kendisine gitmeye karar verirseniz benden Su bebeğin annesi Zeynep forumda tavsiye etti de geldik size minnettar diye bahsedebilirsiniz :) herkese sağlıklı doğumlar dilerim..