ist.Aydın üni

iç mimarlık benim bölüm
ama şuan hazırlıktayım maalesef bahçelievlerde senağlama

meslek yüksek okulda halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümündeyim

Son düzenleme:
bende ilk yıl bahçelievlerdeydim bence bahçelievler ortam olarak daha güzel merkezi bi yerde.florya kampüsü oto sanayicilerinin ortasında..

yer olarak bende çok seviyorum ama bahçemiz bile yok varda küçücük oda sigara içenlerden yer bulmak imkansız

Canım benım kardesım florya kampusunde
cok memnun okulundan
bu yıl 2. sınıftaa (son)
okul bıtecegı ıcın cok uzgun
okulundan ayrılmak ıstemıyor

Canım benım kardesım florya kampusunde
cok memnun okulundan
bu yıl 2. sınıftaa (son)
okul bıtecegı ıcın cok uzgun
okulundan ayrılmak ıstemıyor

çok güzel florya kampüsü sneye ordayım çok az kaldı kaydirigubbakcemile5
kardeşin dgs düşünmüyomu kalır okulda 2senecik daha :)

slm kızlar
bende i.a.ü mezunuyum
turizm otel işletmeciliği okudum öncesinde de 1 sene hazırlık.
bu arada 2007 mezunuyum takıntısız geçtiğim halde (hatta başarıyla), hala diplomamı elime alamadım
yukarıdaki yöneticilere buradan duyurulur :)))
ha bunların dışında -belirli bazı hocalarla- ders işlemek çok güzel akademik kadrosu genç olsa da eğitimi güzeldi..
Floryadaki kampüs evet çok güzel ama b.evler çok daha sıcak hem insanları hem ortamı. ben 3 sene b.evlerdeydim sanayi arasında okumaktan daha güzeldi bence:)

arkadaşlar merhaba,bende Bakırköyde toplu ulaşım araçlarına yakın bir mevkiide ev arıyorum.Aydın üniv. bakırköye yakın olduğu için bu civarda oturan ve bayan ev arkadaşı arayan arakdaşlarınız varsa iletişime geçelim lütfen.Ben mühendis bayanım,temiz,dürüst,ahlaklı ve uyumlu bir yaşantım vardır.ilgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

arkadaşım turizim otelcilik okudğunda staj nerde yaptın şehir dışında zorunlu mu staj yapmak yoksa istanbulda yapabilrmısın

slm canım öncelikle tebrik ederim umarım güzel bi yere girebilirsin
aydın üni. nin eğitimi konusunda inan hiç problem yaşamadım özellikle bölüm başkanımız ve yardımcısı çok iyi insanlardı normal büyük bi üniversitede gidip bölüm başkanıyla konuşman hatta dertleşmen imkansız ama aydın ünide böyle bi problem yok hocalar arkadaş gibi bunlar avantajları
bir de dez avantajları var yeni kurulan bi okul olduğu için üniversiteden çok dershane havası var :)) ben ilk mezundum gerçi okul çok gelişti
sonuç olarak evet tavsiye ederim hele ingilizcen varsa hazırlık okumana bile gerek yok umarım tutturabilirsin puanını.
ben stajımı thy de yaptım şehir dışı stajı ilk senden duyuyorum staj yerini okul belirliyo zaten şehir dışına göndermiyo eğer istersen bi otel yada acentayla görüşüp stajını kendin de ayarlayabiliyorsun..
ben iş buldum özel bi havayolu şirketinde çalışıyoruym ama eğer iş bulamazsan okul iş bağlantıları da yapıyor

arkadaşlar mrb okulun internet sitesine baktım ama göremedim.
yüksek lisans fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?

Evet yaa fıatlar nasıl ben yıĞenımı gÖndermek ıstıyorum.ıng ÖĞretmenlıĞı bÖlÜmÜne ama fıatlar nasıldır acaba

Evet yaa fİatlar nasıl ben yİĞenİmİ gÖndermek İstİyorum.İng ÖĞretmenlİĞİ bÖlÜmÜne ama fİatlar nasıldır acaba

2 yıllık bölümleri 5 buçuk 6 milyar sen dört yıllıktan bahsediosun sanıırım o bunun 2 katıdır
link vermek yasak sanırım google dan aratırsan okulun sitesinden bakabilirsn

lisans fiyatlarrı okulun sitesinde var ama yüksek lisans yok ben yüksek lisansı merak ediyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…