İst avrupa yakasinda özelde hsg çektiren var mı?

kahveseverhanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
118
36
30
Kizlar selam. Doktor hsg cekinmemi istedi ama korktuğum bir konu. Avrupa yakasinda hsg icin bir merkez arıyorum ve çekim sonrası süreç için bilgi verebilecek olan var mi? Kimisinde bir hafta veya bir ay ilişki yok denilmiş kimisinde korunma olmasi lazim denilmiş. Ağrılı acılı bir işlem mi acaba soylenildiği gibi? Birde anestezi alinca kusma baş dönmesi ve ağrı yaşayan var mı?

hayır 3 kere oldum hafif adet ağrısı gibi oldu,birinde sadece tüpüm kapalıymış açmaya çalıştılar biraz sancım olmuştu, ama normalde ağrılı bir işlem değil korkmayın.ben girmeden ağrı kesici almıştım faydası olmuştu.

Çok kısa bir işlem korkma anestezi yapılmıyor bunda ağrısız , olursa da çoook hafif bi adet sancısı saniyelik . Ben Şişli Echomarda da yaptırdım, Fulya Emar'da da. İkisi de iyiydi.

Çok kısa bir işlem korkma anestezi yapılmıyor bunda ağrısız , olursa da çoook hafif bi adet sancısı saniyelik . Ben Şişli Echomarda da yaptırdım, Fulya Emar'da da. İkisi de iyiydi.
Korkum var biraz acı hissetmek istemiyorum galiba o yüzden anestezi olsun istiyorum peki sonrasinda ağrı ve kanama oldu mu

Korkum var biraz acı hissetmek istemiyorum galiba o yüzden anestezi olsun istiyorum peki sonrasinda ağrı ve kanama oldu mu
Hayır ben ağrı hissetmedim, sonrasında günlük hayata devam ağrı ve kanama olmadı. İşlem sonrası antibiyotik vereceklerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…