• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ist avrupa yakası temizlik için yardımcı arıyorum.

morcadxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
226
0
96
İstanbul
merhaba,
gayrettepe de oturuyorum. 2.5 yaşında bir kızım var ve hamileyim. haftada en az 1 gün temizlik işlerini yapacak, çocuklarla arası iyi olan, sessiz sakin bir yardımcı arıyorum. karşılıklı memnun kalırsak haftada 2 gün de alabilirim. doğumdan sonra da artabilir. evim 3+1 10.30-18.30 çalışabilecek, rutin temizlik işleri, ara sıra yemek yapmaya yardım, ütü, çocuklara yetişemediğimde ufak tefek destek alabileceğim, güvenilir, sakin mizaçlı birini arıyorum. ilginenler mesaj atarsa sevinirim...

merhaba,
gayrettepe de oturuyorum. 2.5 yaşında bir kızım var ve hamileyim. haftada en az 1 gün temizlik işlerini yapacak, çocuklarla arası iyi olan, sessiz sakin bir yardımcı arıyorum. karşılıklı memnun kalırsak haftada 2 gün de alabilirim. doğumdan sonra da artabilir. evim 3+1 10.30-18.30 çalışabilecek, rutin temizlik işleri, ara sıra yemek yapmaya yardım, ütü, çocuklara yetişemediğimde ufak tefek destek alabileceğim, güvenilir, sakin mizaçlı birini arıyorum. ilginenler mesaj atarsa sevinirim...[/QUOTE

anlaşabileceğimizi düşünüyorum .bilgili200@hot mail atıp gerekli detayları konuşabiliriz saygılarımla

merhaba,
gayrettepe de oturuyorum. 2.5 yaşında bir kızım var ve hamileyim. haftada en az 1 gün temizlik işlerini yapacak, çocuklarla arası iyi olan, sessiz sakin bir yardımcı arıyorum. karşılıklı memnun kalırsak haftada 2 gün de alabilirim. doğumdan sonra da artabilir. evim 3+1 10.30-18.30 çalışabilecek, rutin temizlik işleri, ara sıra yemek yapmaya yardım, ütü, çocuklara yetişemediğimde ufak tefek destek alabileceğim, güvenilir, sakin mizaçlı birini arıyorum. ilginenler mesaj atarsa sevinirim...

İyi Günler görüşmek isterim sizle benim özel hakkım yok siz bana özelden msn adresi yollarsanız görüşebiliriz.

merhaba,

İyi günler bu konuyu konuşmak isterim sizinle benim özel msj hakkım yok siz bana dönermisiniz özelden msn adresi olursa daha iyi olur.

Back