• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ist. Avrupa yakası önerrbileceğiniz çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sumeyra05

EVİMİN NEŞESİİİ PRENSESİM
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
788
4
118
İstanbul
Selam arkadaşlar ben 2010 mart annesiyim kızımın genel kontrollerini yaptıracağım bi çocuk doktoru arıyorum yardım ederseniz sevinirim

Ne tarafta oturuyorsun? 9 aylık kızım var bizde Balıklı rum hastanesinde Dr Belgin Güzel'e götürüyoruz çok memnunuz tavsiye ederim...

Hmm çok güzel bi yerde oturuyosun annemlerde orda oturuyor yazın hep ordayız: :)) o taraflarda bildiğim yok ama arkadaşlarıma sorarım eğer bulursam söylerim ...

bende ocak annesiyim ikizleirmvar hala doktorbulamadık
okmeydanında oturuyorum banada tavsiye edermisiniz kızlarrr

Dr. Gülsen Meral süper bir doktordur. Tek kalem geçerim. Eskiden özel muayenesi vardı. Kızım 7 yaşında doğduğundan beri ona götürdüm. Şimdi 6 aylık oğlumu da ona götürüyorum. Kağıthane Devlet Hast. başhekimi. Muhteşem bir doktordur. Kendi çocuğu gibi bakar. İçim çok rahat. Özel sağlık sigortam var. Her türlü özel hastaneye götürebilecekken ona gidiyorum gene. Eğitimi de çok iyi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu. :46:

avcılarda atai tulunoğlunu(gözlem kliniği- marmara cd. başında,atatürk heykelinin orda) tavsiye ederim. benim bebeğim 1 aylık memnunum doktordan, tavsiye edenler de çok var ancak ben bahçelievlerde oturuyorum biraz uzak kalıyor bana, ben de buralarda bir doktor bakıyorum. bahçelievler çevresinde ii bir çocuk doktoru tavsiye edebilir misiniz?

türkiye hastanesi şükrü cido çok iyi bir doktor fakat çok yoğun önceden randevu almadan gitmeyin

Ne tarafta oturuyorsun? 9 aylık kızım var bizde Balıklı rum hastanesinde Dr Belgin Güzel'e götürüyoruz çok memnunuz tavsiye ederim...

canım sanada üzülerek söylemek zorundayım ki belgin hanımı bu sabah kaybettik...allah rahmet eylesin benimde oğlumun doktoruydu hemde yan apartmanımda oturuoduu ikide çocuğu vardı ya:((( onlar aklıma gelio ne kadar zor şimdi onlar içinn

bende oğlumu doğduğundan beri medikalpark hayri gözlükgiller e götürüyorum ve inanılmaz memnunum .harika bi doktar gereksiz vesveseleri yok

29 mayıs hastanesi süheyla hanıma gidiyoruz, memnunuz, ama çapadaki Raif beyi çok övmüşler, bana yakın bir kezde ona götürüp kıyas yapıp Raif beyede devam edebilirim aslında.

Back