• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İst Avrupa yakası boşanma avukatı

Albaynazli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar eşim tarafından 3 aydır aldatılıyormuşum hemde trans biriyle beraber acilen Avrupa yakası İst da çok iyi bir avukata ihtiyacım var küçücük bebeğimle ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm gerçekten tecrübeli birini arıyorum bulamıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum beni bi siz anlarsınız 😭

Ayy doğrumu erkek erkeğe demek oluyor bu 😨😨 arkadaşım Allah yardımcın olsun düşünmek bile kötü sizinle empati kurmak bile çok acı verici ama bundan sonra ki hayatn da mutlu olacağına eminim ist yaşamıyorum ama netten araştırıp yorumlarina da bakabilirsin

Seni nasıl anlasınlar albay nazlı..
Herkesin kocası/sevgilisi translarla düşüp kalkmiyor ki.
Herhangi bir arama moturuna yazsan bile en az 50 tane avukat bulurdun zaten.
Ne diyelim,hakkında hayırlısı olsun.

Aldatilmak yeteri kadar zorken trans biriyle aldatmasi daha da kötü olmuş.Allah yardımcınız olsun.Kadin, tuttuğunu koparan deneyimli bir bosanma avukati bulmanizi öneririm.Erkek , deneyimli bir avukatla boşandım.Ama malesef beni hiç anlamadi.Sadece Bosanma davalarina bakan avukatlar varmış.Arasturin derim.

• Beğen
Reactions: Cac
Merhaba kızlar eşim tarafından 3 aydır aldatılıyormuşum hemde trans biriyle beraber acilen Avrupa yakası İst da çok iyi bir avukata ihtiyacım var küçücük bebeğimle ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm gerçekten tecrübeli birini arıyorum bulamıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum beni bi siz anlarsınız 😭
İnstagramda takip ettiğim bir avukat var önerebilirim Yenibosna nef te ofisi

Back
X