Kızlarrr kır düğünü düşünüyoruz ama bize uygun bi yer bulamıyoruz ( nişanlım bahçeşehirde oturuyo bizde evlendiğimizde bahçeşehirde oturucaz bizde atakentte oturuyoruz ikimizede yakın olması gerekiyo bütçemiz 20.000 e kadar bahçeşehir sayfiyeyi düşündük ama bilmiyorum birde ataköy marinada garden doğa var sizinde fikrinizi alsam?? sayfiyede dügüne giden var mı aranızda? ya da garden doğada? Sayfiyenin resimleri... Havuzbasıda var sayfiyeye ait..
aylardır inceliyorum sürekli gidip yemek yiyorum orda :)) sanırım alllahh kısmet ederse dügünümüz sayfiye de olacak.. girmiyordum ne zamandır kk ya :) yeni yeni vekt buldukca girmeye basladm yeniden :)
89 dan 129 a kadar yemekli yapıyorlar 200 kişilik bir düğün yaklaşık olarak tüm masraflarıyla 22 ile 24 bin arasında değişiyo cünkü dısarıdan bir cok seyi kabul etmiyorlar.
sayfiyede ben çok organizasyon hazırladım. Gayet güzel oluyor. İş dışında zaten müşterisiyim sürekli yemek yerim yemekleri çok güzel. Düşünebilirsiniz..
sayfiyede ben çok organizasyon hazırladım. Gayet güzel oluyor. İş dışında zaten müşterisiyim sürekli yemek yerim yemekleri çok güzel. Düşünebilirsiniz..
cok tesekkür ederim evet bizde öyle sürekli müsterisiyiz hem kahvaltıya hemde yemege cok sık gidiyoruz... bir kac alternatif yere baktıktan sonra kararımız kesinlecek cok tesekkür ederim.