Doğuma Hazırlık Ist avp yakası dogum icin hastane ve doktor tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Medikal Park Bahcelievler'de yaptım ilk doğumumu. Eski bir hastane ama doğum sonrası güzel ilgilenmişlerdi. Bebeğin bezini bile değistirmedim hastanedeyken. Saati gelince alip götürüp bezini değiştirip getiriyorlardı. Hemşireler güleryüzlüydü.
Memnun kalmıştım. Bir görüşün isterseniz. Doktorum Özlem Dülger 'di. Hala orada mi bilemiyorum tabi. Doktorum doğumuma gelemedi,son dakika gelmişti onun dışında bir olumsuzluk yaşamadım.
Ben şu an Bahçeşehir Liv Hospital'e gidiyorum. Yeni temiz bir hastane. Doktorumdan da memnunum genç,tatlı,güleryüzlü,enerjik bir hanım. Size uzak kaliyor ama belki değerlendirmek istersiniz.
Sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.

Medipolmega bagcilarda yaptim tertemiz ilgili bir hastane yogunbakimi var
Daha yakin istersen medicana ve hizmet var

Medipolmega bagcilarda yaptim tertemiz ilgili bir hastane yogunbakimi var
Daha yakin istersen medicana ve hizmet var
Medipole daha once gittim ama dogum icin degildi hangi doktordu sizinki acaba dogumunuz nasıl oldu fiyatlar falan bilgi verir misiniz

Ozlem kesiktas aydin dr um temmuzda epidural normal dogum yaptim 1350 tl odedim
Ozlem hanim a son ay gitmeye basladim o zamana kadar evime yakin bir medipole gidiyordum gece dogum olmadigi icin bagcilari sectim
Dr um dogumda o kadar ilgilendi o kadar nazimi cektiki anlatamam

Medipolde doktorlar gece gelmiyorlar diye biliyorum. Sizin doktorunuz nasıl geldi?

Dr um bana ben yoksam cagirabilirsin demisti sansima drum nobetciydi
Ama digerlerini bilmiyorum

Benim özel sağlık sigortam var ama maalesef Doğum teminatım yoktu sürpriz olunca hastane araştırmalarına başladım, umarım fazlaca önerileri okuruz burda İstanbul için

Ben de Medipol Esenler'i düşünüyorum ücretleri bilen vr mı benim 2. çocuk sezaryen olacak muhtemelen ilki de öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…