• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ist. Anadolu yakasinda araba kullanmak icin bos alan

turab571

Hedef 51 kg
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.828
209
363
İstanbul
merhaba arkadaslar
Istanbul anadolu yakasinda araba kullanabilecegim,pratik yapabilecegim bos bir alan ariyorum. pazaryeri gbi ...
kadikoy, maltepe, kartal, pendik, hatta gebze bile olabilir. yalniz tamamen trafige kapali, bos bir alan olmasi gerekiyor. istanbulda bos yer kalmamis mi ne?
onerileriniz icin simdiden cok tesekkur ederim :71:

direksiyon sınavlarının yapıldıgı yerlerde traifk varken kullanmanı tavsiye ederim.zannetmiyorum boş bi yer bulabileceğini istanbul malum.trafiğin az ytoğun oldugu saatlerde çıkabilirsin mesela.yada otobandada kullanabilirsin

istanbulda tamamen trafiye kapalı alan bulmak çok zor...
ama trafiyin çok hafif olduğu yer bulabilirsin...

dreksiyon dersi çalıştırmak için her ilçenin bir yeri var diye biliyorum...
ben yakın zamnda ehliyet aldım bizim direksiyon çalıştığımız yer trafikti ama çok boştu...
genelde hep sürücü kurslarının arabaları vardı...

merhaba arkadaslar
Istanbul anadolu yakasinda araba kullanabilecegim,pratik yapabilecegim bos bir alan ariyorum. pazaryeri gbi ...
kadikoy, maltepe, kartal, pendik, hatta gebze bile olabilir. yalniz tamamen trafige kapali, bos bir alan olmasi gerekiyor. istanbulda bos yer kalmamis mi ne?
onerileriniz icin simdiden cok tesekkur ederim :71:

merhaba, e-5 üzerinde kartal açık oto pazarı hafta içi bomboş oluyor kocaman bir alan herkes orda çalışıyor ama tabi kalabalık falan değil 1-2 kişi olur sadece ben öyle çalışmıştım

Back