İşsizlik

Mesleği olup da bu konuda bir şeyler yapmadan evlenen bir de üstüne işsiz güçsüzken çocuk doğurma cesaretini gösteren kadınları asla anlamayacağım.
Ve hala da akıllanmayıp 2. çocuk yapılıyor ne güzel.
İngilizce çok alımı olan bir bölüm üstelik.
Gayet de kolay ataman olurdu kocaya gitmeseydin. Yazık valla.
Allah akıl fikir versin. Bakıcı al evine.
Bakıcı bir odada çocuğa bakarken sen kpss için çalış sabahtan akşama.
Öyle bir tanıdığım atanmıştı. Üstelik daha az alımı olan bir bölüme, yüksek bir puan alması gerekiyordu ve aldı.
Hatalarından ders alma vaktin gelmiş de geçiyor. Kpss iyice zorlaştı. Alan daha da zorlaştı. O yüzden bu lanet sınav sistemi iyice kötüye gitmeden ders çalışmaya başlaman lazım.

Yaa ben napicam isletme mezunuyum tecrübe istiyolar.tikanip kaldim.

Önüne gelen işletme okuduğu için fark yaratman ve kendini geliştirmen lazımdı. Puanı istediği alana yetmeyen herkes rahatça girilebildiği için işletme gibi bölümleri yazıyor.Dil bilmek ve tecrübe gerek evet. Bir yerden başla olanakları iyi olmasa bile. Tecrübesizken doğru düzgün bir yere başlamak için hem şans lazım hem de yabancı dil lazım. Genelde böyle olur.
O yoksa bulduğun işe dalıp kendini eğiteceksin. Stajyer olarak da girilebilir bir yerlere. Kendini iyi pazarlamak da önemli iş görüşmelerinde. Bana bir fırsat verin çabuk kavrarım falan de.

Önüne gelen işletme okuduğu için fark yaratman ve kendini geliştirmen lazımdı. Puanı istediği alana yetmeyen herkes rahatça girilebildiği için işletme gibi bölümleri yazıyor.Dil bilmek ve tecrübe gerek evet. Bir yerden başla olanakları iyi olmasa bile. Tecrübesizken doğru düzgün bir yere başlamak için hem şans lazım hem de yabancı dil lazım. Genelde böyle olur.
O yoksa bulduğun işe dalıp kendini eğiteceksin. Stajyer olarak da girilebilir bir yerlere. Kendini iyi pazarlamak da önemli iş görüşmelerinde. Bana bir fırsat verin çabuk kavrarım falan de.
Daha gecen sekreter olarak basladim tecrubem olmadigini biliyolardi yetiştirmek icin istiyoruz zaten dediler okadar mutlu oldumki.5.gun kovuldum her girdigim is böyle şansım yookk

Valla siz calismak istemiyorsunuz bence gercekten isteseniz ingilizce ogretmeni izmir gibi bir yerde nasil is bulamaz hayret... gercekten isteseniz simdiye kadar azmeder bir yere girerdiniz nedense gozume tembel gorundunuz. Kpss ye hazirlaniyorum evliligi de cok istiyorum ama once is. Bi kadin 1000 tl bile alsa ayaklari yere saglam basmali calismali. Uretken olmali. Her ise yetismeli. Tembellik tembelligi doguruyor malesef siz de useniyorsunuz hissettigim kadariyla hayata atilmaya..

Mesleği olup da bu konuda bir şeyler yapmadan evlenen bir de üstüne işsiz güçsüzken çocuk doğurma cesaretini gösteren kadınları asla anlamayacağım.
Ve hala da akıllanmayıp 2. çocuk yapılıyor ne güzel.
İngilizce çok alımı olan bir bölüm üstelik.
Gayet de kolay ataman olurdu kocaya gitmeseydin. Yazık valla.
Allah akıl fikir versin. Bakıcı al evine.
Bakıcı bir odada çocuğa bakarken sen kpss için çalış sabahtan akşama.
Öyle bir tanıdığım atanmıştı. Üstelik daha az alımı olan bir bölüme, yüksek bir puan alması gerekiyordu ve aldı.
Hatalarından ders alma vaktin gelmiş de geçiyor. Kpss iyice zorlaştı. Alan daha da zorlaştı. O yüzden bu lanet sınav sistemi iyice kötüye gitmeden ders çalışmaya başlaman lazım.

Kimseyi eleştirme hakkınız yok bu bir. İkincisi ben anne sevgisinden mahrum büyüdüğüm için çocuğumu bakıcıya bırakmayıp kendim büyütmek istedim ve iki çocuğumda korunduğumuz halde dünyaya geldi. Kimsenin hayatı hakkında bilip bilmeden yargılama yapmayın.
LÜTFEN !

Valla siz calismak istemiyorsunuz bence gercekten isteseniz ingilizce ogretmeni izmir gibi bir yerde nasil is bulamaz hayret... gercekten isteseniz simdiye kadar azmeder bir yere girerdiniz nedense gozume tembel gorundunuz. Kpss ye hazirlaniyorum evliligi de cok istiyorum ama once is. Bi kadin 1000 tl bile alsa ayaklari yere saglam basmali calismali. Uretken olmali. Her ise yetismeli. Tembellik tembelligi doguruyor malesef siz de useniyorsunuz hissettigim kadariyla hayata atilmaya..

Hanımefendi ! Ailevi problemlerim nedeniyle evlendim erken çünkü evlenmesem ailem beni sokağa atacaktı ! İki çocuğumda dediğim gibi korunduğumuz halde dünyaya geldi. Aldırmayı düşündüm ama kıyamadım. Can bu da sonuçta ve başta bu durumdan sıkılmıyordum. Çünkü öğrencilik dönemlerimde ve lise dönemlerimde sürekli çalıştım. Rahat etmiştim ama şimdi çalışmayı düşünüyorum dedim diye afaroz ediliyorum.

Hanımefendi ! Ailevi problemlerim nedeniyle evlendim erken çünkü evlenmesem ailem beni sokağa atacaktı ! İki çocuğumda dediğim gibi korunduğumuz halde dünyaya geldi. Aldırmayı düşündüm ama kıyamadım. Can bu da sonuçta ve başta bu durumdan sıkılmıyordum. Çünkü öğrencilik dönemlerimde ve lise dönemlerimde sürekli çalıştım. Rahat etmiştim ama şimdi çalışmayı düşünüyorum dedim diye afaroz ediliyorum.
Bakın sizin ailevi problemleriniz beni ilgilendirmez. Ben sadece bu konu hakkinda hissettiklerimi soyledim. Ki halen oyle hissediyorum zira her yazilan cevaba bi bahane sunmussunuz vicdaniniz rahat degil calismadiginiz icin ama calismaya da gonlunuz yok ben boyle dusundum.

Sen bakma, neee iş olmadan çocuk mu, ne haddine diyenlere. Herkesin hayatı farklı. Ve evet, çocukla çok daha zor bir şeyler için. O yüzden ben de çevremdeki genç hanımlara, önce mesleğinizi elinize alın, sonra evlenin diyorum, kendi tecrübelerimden ötürü. Ama eğer çocuk varsa, o zaman birinci öncelik her zaman onun. Çalışan kadın üstün, evhanımı çocuk bakan anne kıymetsiz değil. Buraya fikir sormak için konu açınca kimisi kendine azarlamak için hak verilmiş sanıyor.

İş konusuna gelince, istanbul da ismek, meslek edindirme kursları var, İzmir de de varsa, oralara başvurabilirsiniz. Anaokullarında haftada 2-3 gün çalışabilirsiniz. En rahatı evden özel ders vermektir eğer öğrenci bulabilirseniz.

off bende aynıyım senın bır tık gerıden takıp edıyorum sankı ıkı yllık evlıyım ve hala atanamadım ögretmenım calısmıyorum ıkı yıldır calısıyorum sınava ama cıddı saglık sorunlarımda vardı bu surecte olmadı ve ben sureklı calısmaktan cok sıkıldım olmuyo bı turlu deyıp cocuk ıstemeye basladık henuz hamıle degılım bu senede olmazsa cocuk yapalım dıyoruz ama boyle yazanlarıda gorunce korkuyorum ya napıcamı bılmıyorum bnde off

X