İşsizlik Sorunu ve psikolojısı

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
Yas 21. Öğrenilip homeoffice gibi yapılacak işler var mı? Üniversite hazırlıktayım.
Daha evvel turızm alanında çalışmam oldu salgınlarla mucadele de issiz oldum.
Uni hazırlığı yanında bir de calısmak istiyorum. İnsan ayakları uzernde durmayı istiyo. Mecbur böyle şeyler cunku geçinmek zorlaşıyor gittikçe ihtiyaçlar da çoğalıyor. Bu psikoloji ile basa çıkma yöntemleri nedir :KK43:. Tek olmadığımı bilsem bile yarar olmıyor.

Allah yardımcınız olsun. Zor hayat da zor, yaşamak da zor, geçinmekde zor, işsiz kalmak da zor.Siz bu kadar istekli olduktan sonra mutlaka bişey çıkıcaktır karşınıza merak etmeyin

Allah yardımcınız olsun. Zor hayat da zor, yaşamak da zor, geçinmekde zor, işsiz kalmak da zor.Siz bu kadar istekli olduktan sonra mutlaka bişey çıkıcaktır karşınıza merak etmeyin
AH bir an düzelse. Cnku öyle sıktı kı tahmin edersiniz. Kazananlar dahi zor gecinirken kazanamayanınhali elbet vahim. COvid olmasa idare ediyorduk. En azından görmediğimiz bi hastalığa kaosa karşı savaşmıyorduk. Psikoloji de eksiliyor bu gidişatta issizlik de cogalıyor covidden. Sükür biraz olsun toplanabilenler kendini topladı ama. Ben covidin vurdugu turizm alanında calıstıgımdan yıkıntı büyük oldu:)

AH bir an düzelse. Cnku öyle sıktı kı tahmin edersiniz. Kazananlar dahi zor gecinirken kazanamayanınhali elbet vahim. COvid olmasa idare ediyorduk. En azından görmediğimiz bi hastalığa kaosa karşı savaşmıyorduk. Psikoloji de eksiliyor bu gidişatta issizlik de cogalıyor covidden. Sükür biraz olsun toplanabilenler kendini topladı ama. Ben covidin vurdugu turizm alanında calıstıgımdan yıkıntı büyük oldu:)
Allah yardımcınız olsun covıd için turizme yönelme oldu piyasa canlansın diye ama yangınlar çok güzel canlandırdı ülkemizi

Bende aynı durumdayım iki bölüm bitirdim 1 yıldır evdeyim dışarı çıkmıyorum pandemidn dolayı hiçbir sosyal hayatım yok isim yok kendimi sorguluyorum devamlı hicbirsey için motive olamıyorum artık evde yapicagim işlerde bile zorlaniyorum

X