İŞSİZLİK MAAŞI

Fairy18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
283
543
103
Merhaba hanımlar,

Ben dün itibariyle işsizlik maaşı için iş kura başvurdum. Dünde ayın 5'de verildiğini öğrendim. Bu durumda Haziran 5'te bayramın ikinci günü oluyor. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı acaba bayramdan önce öderler mi maaşları :(

nisan tarihli çıkışım olduğu için haziranda alacağım onda sıkıntı yok ama bayramdan önce alırsam çok güzel olurdu
Merhaba.ben de işsizlik maaşı için geçen pazartesi başvurdum. 10 15 güne belli olur dediler.cikisim nisan sonu.ama haziranda alırsınız demediler. Sadece mesajla bilgi verilecekmis.siz nasıl öğrendin haziran oldugunu

Merhaba hanımlar,

Ben dün itibariyle işsizlik maaşı için iş kura başvurdum. Dünde ayın 5'de verildiğini öğrendim. Bu durumda Haziran 5'te bayramın ikinci günü oluyor. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı acaba bayramdan önce öderler mi maaşları :KK43:
Arkadaşım sorduğun konuda bilgim yok ama sana tavsiyem var bayramda 500 TL ödeme yapıyor devlet. Muhtarlığa fakirlik kağıdı için nüfus cüzdanı fotokopisi ile gidiniz .

Eğer onaylanırsa bayramdan önce alırsınız, e-devlette işkur sekmesinden kontrol edebilirsiniz. Orada kaç ay ve ne kadar alacağınız yazar onaylandıktan sonra

Merhaba.ben de işsizlik maaşı için geçen pazartesi başvurdum. 10 15 güne belli olur dediler.cikisim nisan sonu.ama haziranda alırsınız demediler. Sadece mesajla bilgi verilecekmis.siz nasıl öğrendin haziran oldugunu
banada aynı şekilde söylendi ama ben daha öncede işsizlik maaşı almıştım. 2016 temmuz 30'da işten çıkışım yapılmıştı ağustosun ilk haftası başvurdum ve ağustos 31 de maaşımı almıştım. o zamanlar maaş günü ayın sonu idi. şimdi 5'i olmuş. Bu mantıkla haziran 5 te maaşımızı alırız canım.

Arkadaşım sorduğun konuda bilgim yok ama sana tavsiyem var bayramda 500 TL ödeme yapıyor devlet. Muhtarlığa fakirlik kağıdı için nüfus cüzdanı fotokopisi ile gidiniz .
çok teşekkür ederim eşimde bende işsisiz şu an gidip vereceğim sağolun

Eğer onaylanırsa bayramdan önce alırsınız, e-devlette işkur sekmesinden kontrol edebilirsiniz. Orada kaç ay ve ne kadar alacağınız yazar onaylandıktan sonra
Daha öncede almıştım ama o zamanlar e devleti bu kadar aktif kullanmıyordum. Doğru diyorsunuz teşekkür ederim

banada aynı şekilde söylendi ama ben daha öncede işsizlik maaşı almıştım. 2016 temmuz 30'da işten çıkışım yapılmıştı ağustosun ilk haftası başvurdum ve ağustos 31 de maaşımı almıştım. o zamanlar maaş günü ayın sonu idi. şimdi 5'i olmuş. Bu mantıkla haziran 5 te maaşımızı alırız canım.
Ben de ilk defa alacağım çıkmaz falan diye korkuyorum 😆 sürekli iskurdan kontrol ediyorum ama bir şey yok

Merhaba işsizlik maasinizi aldınız mı acaba? Dekontta 2.ikt odemesi yazıyor ama ne demek bu bir bilginiz var mı??

Back
X