- 5 Ocak 2015
- 283
- 543
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayn inşallah ya sağolun :)Bayrama denk gelen tüm ödemeler bayramdan önce mutlaka ödenir![]()
nisan tarihli çıkışım olduğu için haziranda alacağım onda sıkıntı yok ama bayramdan önce alırsam çok güzel olurduDaha yeni başvurmuşsun ama belki Temmuz’da yatırılır .
Tamam ozaman , evet bayramdan önce yatar .nisan tarihli çıkışım olduğu için haziranda alacağım onda sıkıntı yok ama bayramdan önce alırsam çok güzel olurdu
Merhaba.ben de işsizlik maaşı için geçen pazartesi başvurdum. 10 15 güne belli olur dediler.cikisim nisan sonu.ama haziranda alırsınız demediler. Sadece mesajla bilgi verilecekmis.siz nasıl öğrendin haziran oldugununisan tarihli çıkışım olduğu için haziranda alacağım onda sıkıntı yok ama bayramdan önce alırsam çok güzel olurdu
Arkadaşım sorduğun konuda bilgim yok ama sana tavsiyem var bayramda 500 TL ödeme yapıyor devlet. Muhtarlığa fakirlik kağıdı için nüfus cüzdanı fotokopisi ile gidiniz .Merhaba hanımlar,
Ben dün itibariyle işsizlik maaşı için iş kura başvurdum. Dünde ayın 5'de verildiğini öğrendim. Bu durumda Haziran 5'te bayramın ikinci günü oluyor. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı acaba bayramdan önce öderler mi maaşları![]()
banada aynı şekilde söylendi ama ben daha öncede işsizlik maaşı almıştım. 2016 temmuz 30'da işten çıkışım yapılmıştı ağustosun ilk haftası başvurdum ve ağustos 31 de maaşımı almıştım. o zamanlar maaş günü ayın sonu idi. şimdi 5'i olmuş. Bu mantıkla haziran 5 te maaşımızı alırız canım.Merhaba.ben de işsizlik maaşı için geçen pazartesi başvurdum. 10 15 güne belli olur dediler.cikisim nisan sonu.ama haziranda alırsınız demediler. Sadece mesajla bilgi verilecekmis.siz nasıl öğrendin haziran oldugunu
çok teşekkür ederim eşimde bende işsisiz şu an gidip vereceğim sağolunArkadaşım sorduğun konuda bilgim yok ama sana tavsiyem var bayramda 500 TL ödeme yapıyor devlet. Muhtarlığa fakirlik kağıdı için nüfus cüzdanı fotokopisi ile gidiniz .
Daha öncede almıştım ama o zamanlar e devleti bu kadar aktif kullanmıyordum. Doğru diyorsunuz teşekkür ederimEğer onaylanırsa bayramdan önce alırsınız, e-devlette işkur sekmesinden kontrol edebilirsiniz. Orada kaç ay ve ne kadar alacağınız yazar onaylandıktan sonra
Ben de ilk defa alacağım çıkmaz falan diye korkuyorumbanada aynı şekilde söylendi ama ben daha öncede işsizlik maaşı almıştım. 2016 temmuz 30'da işten çıkışım yapılmıştı ağustosun ilk haftası başvurdum ve ağustos 31 de maaşımı almıştım. o zamanlar maaş günü ayın sonu idi. şimdi 5'i olmuş. Bu mantıkla haziran 5 te maaşımızı alırız canım.
Var ya çok şükür bi belli olsaydı. Hepimiz için hayırlısı .en son çalıştığn yerde 120 günün varsa son 3 yılda da 600 günün varsa çıkar canım B babutsa_0607
Amin inşallahVar ya çok şükür bi belli olsaydı. Hepimiz için hayırlısı .
Alamaz canim isvwren tarafindan fesih olmali isten cikis sebebi birde devamsizlik su bu gbi hatali bir sebepten isten cikisin olmams olmali .istifa eden işsizlik maaşı alabilir mi ?
teşekkürlerAlamaz canim isvwren tarafindan fesih olmali isten cikis sebebi birde devamsizlik su bu gbi hatali bir sebepten isten cikisin olmams olmali .