İŞSİZLİK MAAŞI VE DOĞUM RAPOR ÜCRETİ HAKKINDA

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Kızlar merhabalar, 1,5 yıldır sabir bir işte çalışıyorum. Hamile kalırsam , doğumdan snra nasıl geçiniriz diye deli sorular vardı kafamda. Tüketici kredisi kullandık son 2 yılımız kaldı 1650 tl aylık ödememiz. O yüzden doğuma kadar çalışır rapor parası ile hastane masrafımı karşılarım. Sonra işyeri ile anlaşır çıkış gösterirler 10 ay işsizlikten yararlansam 1yıl çocuğumu büyütür sonra babanesine verir , bende çalışmaya devam ederim diyordum ki... Patron işsizliği gel şimdi yapalım dedi, bende gebelik düşünüyordum zaten. Kabul etsem o parayı zor günler için biriktirmeyi düşünüyorum. Rapor parası alabilmek için son 90gün sgk lı olmak gerekiyormuş, bu yüzden 4/5ay snrasına gebelik planlasam, işsizlik bitiminde sgk girişim olsa rapor paramı yakmak istemiyorum çünkü son zamana kadar çalışacağım. Ne dersiniz ? Eşim bana bıraktı bunu , bildiklerim ne kadar doğru bilmiyorum netten araştırma yaptım biraz. Bilen varsa yada bu şekilde yapan varsa bana fikir verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…