ISSIZ ADAM ve Çağan Irmak...

aci_cikolata

...bir parça çikolata :)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2007
197
39
643
İstanbul
issizadamfilmafisins9.jpg

ISSIZ ADAM, modern hayatın yalnızlaştırdığı insanları anlatan,
yemekler, anneler, eski şarkılar ve
aşk üzerine bir film.

ISSIZ ADAM KÜNYE
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Çağan Irmak
Müzik: Aria
Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki
Oyuncular: Cemal Hünal, Melis Birkan, Yıldız Kültür, Şerif Bozkurt, Gözde Kansu, Aslı Aybars, Goncagül Sunar

Konusu

ALPER 30'lu yaşlarda, gurme sayılacak düzeyde yemek kültürü olan kendi restoranının sahibi iyi bir aşçıdır. Lüks yaşamayı seven, işinde başarılı ama özel yaşantısını her gün farklı kadınlarla birlikte olarak düzene koyamamış, hayatını; yaptığı yemekler, günübirlik ilişkiler, paralı kadınlar üçgeninde yaşayan birisi iken… Hayatının akışı, bir gün Beyoğlu'nun arka sokaklarında, aradığı eski plak için bir kitapçıya girmesiyle değişir.

ADA 20'li yaşlarının sonlarında, güzel, çocuk kostümleri tasarlayıp diken, Alper'in modern yaşamının aksine çok mütevazı, hayatta fazla inişleri çıkışları olmayan genç bir kadındır. Bir gün eski bir kitabi bulabilmek için Beyoğlu'nda dolaşırken Alper ile ayni kitapçıya girer. Çapkın bir adam olan Alper, Ada'nın güzelliğinden etkilenir ve Ada'yı takip etmeye başlar. Ada'nın aradığı kitabi bulmuştur. Ada'nın işyerine kadar devam eden takip, Alper'in tanışma bahanesiyle aldığı kitabı Ada'ya vermesiyle son bulur.

Ada ve Alper'in yaşamlarında ilk defa karşılaştıkları tutkulu aşkın ilk sinyalleri bu kitapla başlar. Alper kopamadığı özgür hayatinin içersinde Ada'ya yer açmaya çalıştıkça, yaşamının daraldığını fark eder. Aşkı ve özgürlüğü arasında kalan Alper'in sessiz
çığlıklarını duyamayan Ada, kendini aşkın rüzgârına kaptırmıştır bir kere…

Ve yaşam bir kere daha aşk oyununun perdelerini Ada ve Alper için açacaktır...
http://g.imaghttp://img241.imageshack.us/img241/issizadamfilmafisins9.jpg/1/w419.png[/IMG

ben bu filme cokğitmekistedim ama dun arkadşım gitmiş .. we ğitme dedi .. cok fazla içinde sex var yeter diyosun artık dedi .. :(

Herkesin geçmişinde bıraktığı külleri yeniden ısıtan,içini sızlatan ,keşkeleri düşündüren bir hikaye.Ağlamayacağım dedim ama akıveriyor gözyaşları hükmünüzü dinlemeden.Çağan Irmak nüansları görebilen çok iyi bir sanatçı.Filmin ilk bölümü Alperin iç dünyasını anlatıyor vede bunun içinde yaşadığı cinsellikde var.Çünkü cinselliği sadece ihtiyaç olarak bilen biri.Ama sonunda bir Adaya varıyorki hayatı değişiyor.Vede bu hayatdan korktuğu için elindeki en büyük varlıktan vazgeçebiliyor.Gitmenizi şiddettle tavsiye ederim.

evet kızlar bu kıyağımı unutmayın
veeeeeeeeeeee karşınızda film müziklerinin kimlere ait olduğunu gösteren liste sengözlerimebaksanab

Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler
Nil Burak - Yalnızım Ben
Ayla Dikmen - Anlamazdın
:delphin:

ben bu filme cokğitmekistedim ama dun arkadşım gitmiş .. we ğitme dedi .. cok fazla içinde sex var yeter diyosun artık dedi .. :(

bende bu filme gitmek için yarına rezervasyon yaptırdım ve arkadaşlarımdan çok olumlu değerlendirmeler aldım yinede yetinmeyip net den yorumlarına baktım tek bir tane bile olumsuz yazı gormedım hatta bir kaç kere izleyenler üst üste seansa girenler bile var bence arkadaşınız bak istediği gibi bakıp görmüş dervişin fikri neyse zikride odur diye bir atasözü vardır...

evetttttt dün aksam filme gittim
izledigim en iyi türk filmlerinden biri diyebilirim cok farklı bi aşk hikayesi işlenmiş bana göre
karaketler süper çekilen yer süper
film cihangirde cekilmis ve cok güzel bi secim yapılmış istanbulun en güzel yerlerinden biridir.
yalnızca okudugum yorumlarda ve arkadaslarımdan duydugum kadarıyla herkez cok aglamıs
ben hic aglamadim gözümden tek bi damla yaş bile akmadı etkilendigim sahneler oldu olmadı değil
mutlaka izlemenizi tavsiye ederim
filmin sonunda biraz kafam karıştı seyirciye bırakılmış

ya bende izlemek istiyorum ama kim bilir ne zaman gelir buraya...
ulak filmi ha geldi ha gelecek dediler ama gelmedi...
yurt disinda her sehire gelsin lütfen filmler ya bizede yazik....

eklemek istiyorum
eger yarım kalan bi aşk hikayeniz varsa bu film gercekten ağlatır üstünden 10 sene gecmiş hatta coluk cocuk sahibi olmuş olsanız dahi..

didosh çok haklısın yarım kalan aşk hikayesi varsa ağlıyorsun ve ben sonunda ne kadar kendimi tutmaya çalışsamda gözyaşlarıma hakim olamadım harika bir aşk hiyakesiydi günümüz şartlarına uyarlanarak biraz çevremizden biraz kendimizden birşeyler bulduğumuz özellikle 70 li senelerin müziklerinin çalınması beni daha da etkiledi az evvel netden buldum ıssız adam ın albümüde çıkmak üzereymiş çıksın hemen alacam
Filmin müziklerin de: Most Production imzalı filmin soundtrack albümünde, Semiramis Pekkan’ın “Bana Yalan Söylediler”, Ayla Dikmen’in “Anlamazdın”, Nil Burak’ın “Yalnızım Ben”, Sibel Egemen’in “Yalnız Adam”, Hümeyra’nın “Tutsana Ellerimi” ve Michel Fugain’in “Une Belle Historie” şarkıları yer alıyor.

eklemek istiyorum
eger yarım kalan bi aşk hikayeniz varsa bu film gercekten ağlatır üstünden 10 sene gecmiş hatta coluk cocuk sahibi olmuş olsanız dahi..

ben izlemedim henüz dün akşam kuzenim izlemiş dönüşte bize geldi . özellikle söylediğin sebepten tam benlik olduğunu söyledi bakalım izleyip göreceğim :)

film müziklerini ve fragmanlarını izlemek istiyorsanı youtube dan ıssız adam yazarak arattın dinliyin tabi youtube yasaklı ktunneldan gireceksiniz...

Az önce geldim sinemadan sıradan bir aşk filmi gibi geldi bana hiç de duygulanmadım, bol bol cinsellik var libidosu yüksek bir film özellikle esas oğlanın, sorunda ondan kaynaklanıyor zaten...........Umduğumu bulamadım yani.....

Back
X