• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıssey, dolce, escada, burberry ?

uyusundabuyusunboncuum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
123
39
13
şu an bende yeri özel olarak lacoste kullanıyorum çok ta severek...ama değişiklik istiyo insan en azından ben
ıssey mıyake l eau dıssey
dolce gabbana light blue
escada especially
burberry the beat bunlar nasıllar bilen kullanan tarif edebilirmi?? bu kokuları merak ediyorum nasıllar ?

***pudra limon çiçek meyve krem ekşi ve tatlı olucak işte eşsiz bi koku arıyorum kokuyu duyan bi da içine çekmeli eşsiz olmalı ...

noa blv aqua dı gıo hatta omnia crystalline bile ağır geliyor kokuya aşırı hassasım başım ağrıyor bi tek lacoste dokunmuyor...varmı böyle bi koku acaba ? tavsiyeye açığım

Kalıcılığı iyiydi ben sıktım ertesi gün şalımda kokusu vardı. Escada especially bana sıradan gelmişti. Issey miyake de cok ciceksi gelmişti.

Burberry the beat'i kullanmadim bu yüzden hic bir fikrim yok kokusu hakkinda

Escada espically escadayi parfümeride denemistim bir ara ne hafif nede agir orta karar bir kokuydu ama parfümleriye girdiginde önüme gelen her parfümü deneme gibi bir hastaligim oldugundan kokusunu tarif edicek durumda degilim malesef :)

Gelelim Issey miyake leau dissey ve Dolce Gabbana Light Blue ya bu iki parfümüde kullanmistim özeliklede light blueya tanismamiz seneler öncesine dayaniyor. Genelde erkeklerin sekerli kokulari sevdigi söyleniyor ama hafif olmasina ragmen erkeklerin cok begendigi bir parfüm Light blue. Ferah tam yazlik. Yaz diyince aklima gelen parfümlerin basinda gelir hata.

Issey Miyakeyi ise bir kac sene önce kesfetmistim. Ciceksi yaza uygun hafif ama light bluedan farkli olarak yogun bir koku bu.

Burberry the beat'i kullanmadim bu yüzden hic bir fikrim yok kokusu hakkinda

Escada espically escadayi parfümeride denemistim bir ara ne hafif nede agir orta karar bir kokuydu ama parfümleriye girdiginde önüme gelen her parfümü deneme gibi bir hastaligim oldugundan kokusunu tarif edicek durumda degilim malesef :)

Gelelim Issey miyake leau dissey ve Dolce Gabbana Light Blue ya bu iki parfümüde kullanmistim özeliklede light blueya tanismamiz seneler öncesine dayaniyor. Genelde erkeklerin sekerli kokulari sevdigi söyleniyor ama hafif olmasina ragmen erkeklerin cok begendigi bir parfüm Light blue. Ferah tam yazlik. Yaz diyince aklima gelen parfümlerin basinda gelir hata.

Issey Miyakeyi ise bir kac sene önce kesfetmistim. Ciceksi yaza uygun hafif ama light bluedan farkli olarak yogun bir koku bu.

ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim :) peki ıssey mıyake kremsi tarafı varmı sadece çiçek çiçekmi kokuyo eğer öylese elerim bu parfümü saf çiçek kokularından hoşlanmıyorum :(

Canim issey miyake leau dissey cicek ve odunsu bir parfüm. Ama bu seni yaniltmasin .
Saf temiz bir kokuya sahip. Alternatif olarak sana Burberry wekeend'i de önerebilirim. Cok bilindik bir kokudur. Kullanmamis olsan bile eminim taniyorsundur kokusunu.
Buda yine hafif ciceksi odunsu ferah bir parfüm.

Birde Tommy Hilfiger tommy girl var. Bunu kullanmadim bir yakinim kullaniyordu.
Cok hafif bir gül kokusu yaz icin güzel bir secim. Ayrica fiyat olarak diyerlerine oranla daha uygun oldugunu söyleyebilirim

Nivea'nin da parfüm cikardigini duydum. Kokusu nasildir bilmiyorum ama söylenene göre nivea creme gibi kokuyormus ve hafifmis. Kremsi bir parfüm istiyorsan göz at derim.

Malum önümüz yaz oldugundan bende önümüzdeki haftalarda yavas yavas ilk bahar ve yazlik parfümlere göz atmayi düsünüyorum. Listemde denemek istediklerim arasinda Gucci flora gergeous gerdania da yer aliyor. Cok övüldügünü duydum hafif bir gerdanya kokusuymus. Flora serisinin en cok tercih edileni buymus.

Birde Gucci flora var. Bu diyerlerinden biraz daha agir olabilir. Daha önce denemistim orta karar bir parfümdü tenimde durdukca sabunsu bir kokuya dönüstü ben begendim diye hatirliyorum kokusunu.

Bunlara ek olarak asadaki parfümleride önerebilirim. Ilk bahar yaz icin uygun tercihler olcaklarini düsünüyorum.

Dolce Gabanna Dolce
jil sunder sun
Ralph Lauren Ralph
charcharel noa
chlove love story
Marc jacobs daisy
clavin klein eternity

Back