- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
en sevdiğim ve aklımda kalan filmleri sıralamışsınız ancak devamını getiriyim.şiddetle tavsiye ettiğim bir çok film var haftada en az 4 film seyreden biri olarak inceleye inceleye seçtiğim birçok yapıt var.
bunlardan ilk önce tavsiyem olan "3 idiot" yani 3 aptal adında bir hint filmidir ve eşşsiz bir yapıttır.
2)ZİNDAN ADASI .Leonardo nun filmidir
3)2010 yılında yapılan ROBBİN HOOD.konusu çok iyi işlenmiş bir film
4)5 yıl önce seyrettiğim ancak unutmadığım bir film ÖZGÜRLÜK YOLU.akıla kazınan cinsten bir film rus kamplarından kaçıp ta çine kadar uzanan bir mücadele ve yoldaki çeşitli olaylar sürekleyici bir şekilde anlatılıyor.
5)CAN DOSTUM .BU İSİMDE 2 ADET FİLM VAR ANCAK RESMİNDE BİR ZENCİ VE BEYAZIN OLDUĞU FİLM BENİM BAHSETTİĞİM. ÇOK AKICI VE FARKLI BİR FİLM.
6) SİNGHAM . YİNE BOLLYWOOD DAN ANCAK OLDUKÇA EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE ŞEHİRDE BELA BİR ÇETEYE KARŞI MÜCADELE VEREN POLİSİN BAŞINA GELEN ZORLUKLARLA MÜCADELE BİÇİMLERİ. ŞİDDETLE TAVSİYEMDİR
okuyucu da muhteşem güzel bir filmdirbakış açısı
umut ışığım
hangover
de javu
the game
okuyucu
gri kurt
kapıdaki düşman
kitap hırsızı
kanlı elmas
dizi olarak da mentalist i şiddetle öneririm.
canım yazılanların çoğu klasik ve izlenmiş filmler.birkaç önerim olacak benim de.belki izlemişsindir.ilki limit yok
ikincisi the words(çalıntı hayattı Türkiyedeki ismi yanılmıyorsam) üçüncüsü sinemalarda yeni oynayan kayıp kız dördüncüsü american sniper bunlar iyi filmlerdir ve değişik konulu filmlerdir.üçünün baş rol oyuncuu aynı zaten.iyi seyirler öpüyorum...
Kanlı elmasta ağlamıştım.bakış açısı
umut ışığım
hangover
de javu
the game
okuyucu
gri kurt
kapıdaki düşman
kitap hırsızı
kanlı elmas
dizi olarak da mentalist i şiddetle öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?