M miii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Haziran 2023 57 11 8 25 1 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi miii #1 Kızlar merhaba israilin butün Ortadoğuya saldırmasıyla ilgili düşünceleriniz nedir? Türkiye'nin de dahil olduğu kutsal toprak olarak belirlediği alanlar için adım adım ilerliyor gibiler bizi neler bekliyor dersiniz?
Kızlar merhaba israilin butün Ortadoğuya saldırmasıyla ilgili düşünceleriniz nedir? Türkiye'nin de dahil olduğu kutsal toprak olarak belirlediği alanlar için adım adım ilerliyor gibiler bizi neler bekliyor dersiniz?
M miii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Haziran 2023 57 11 8 25 2 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi miii #2 ...
ASE08 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ekim 2022 994 1.814 43 2 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi miii #3 Bize bulaşmaz inşallah. Nasıl bir gözü dönmüşlük...Nerede son bulacak.
M miii Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Haziran 2023 57 11 8 25 2 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi miii #4 cagla1508 .!.: Bize bulaşmaz inşallah. Nasıl bir gözü dönmüşlük...Nerede son bulacak. Genişletmek için tıkla... Twitter üzerinden Cumhurbaşkanına paylaşım yapılmış. Ülkemizi de çekmek istiyorlar maalesef.
cagla1508 .!.: Bize bulaşmaz inşallah. Nasıl bir gözü dönmüşlük...Nerede son bulacak. Genişletmek için tıkla... Twitter üzerinden Cumhurbaşkanına paylaşım yapılmış. Ülkemizi de çekmek istiyorlar maalesef.