Israil'i boykot edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Arkadaşlar İsrail'i boykot edelim. Bir üründen nolur demeyin. Müslüman olarak bizim yapabilceklerimizin arasında olanlardan başta geleni boykot ürünlerini bilip almamaya çalışmak.
729 barkod numarası ile başlayan ürünlerin İsrail menşeili olduğu ve kullanılmamasını istiyoruz.

En önemlisi bizim temizlik maddelerimiz Cif, Domestos, Omo... bildiğiniz bir çok marka
Yerli ürün kullanalım.
Her ürün bir kurşun!

Lütfen bayanlar!
Müslümansak eğer dikkat edelim.
Boynumuzun borcu

Bunun müslümanlıkla değil, insanlıkla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
(Boykotun değil gazzedeki olaylara duyarlılığın)
"Facebook" da bir yahudiye ait bu arada..

Bunun müslümanlıkla değil, insanlıkla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
(Boykotun değil gazzedeki olaylara duyarlılığın)
"Facebook" da bir yahudiye ait bu arada..

insanların işine gelmeyecek yorumlar yapma just insanlar koladan vazgeçebilir ama fb, twitter ve instagram dan asla.. kolanın üzerinde isim arayanları eleştirip, boykot çağrısını bu siteler üzerinden yapmaya biz "ironinin kralı" diyoruz..

Millet takmis bir kolaya gidiyor.(sanirim en kolay ondam vazgecebiliyor) Haydi kapatsinlar facebook,ig,twitteri.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen o ürünü alsan ne olur almasan ne olur senin ülken hükümetin gidip de İsrail'i ekonomik anlamda boykot etmedikten sonra. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti resmi olarak halen İsrail ile olan ticari anlaşmalarını yürütüyor. Silah anlaşmaları halen yürürlükte. Bunu bırak dış siyaset açısından da kınamak dışında herhangi bir adım atılmadı. Dünyanın öteki tarafında Müslümanlıkla zerre alakası olmayan Venezuela, İsrail elçisini sınır dışı etti. Öyle bi deterjan almamakla, göstermelik bi kınama yayınlamakla anca biz söyler biz dinleriz. Almayın tabi İsrail ürünlerini ben de almıyorum ama biliyorum ki sadece ve sadece kendimi tatmin ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.