İsrail'e Destek Yürüyüşüne Türk Tepkisi

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul

Almanya Nürnberg´de geçtiğimiz hafta İsrail'in Gazze'de uyguladığı katliama destek vermek için toplanan bir grup İsrail bayrakları açarak yürüdü. Bölgeden bisikleti ile geçen bir Türk vatandaşı gruba tepki göstererek tek başına kalabalığı dağıttı.

Sizler her yerde felakete sebep oluyorsunuz diyen Türk vatandaşı, "Benim kitabımda sizin sonunuzun nasıl olacağı yazıyor. Gün geldiğinde ne bir tasın ne de bir ağacın arkasına saklanabileceksiniz" diyerek grubun dağılmasını istedi.

Ramazan ayında olduğumuzu bile bile saldırıyorsunuz diyerek gruba bağıran vatandaş, "Her Ramazan masumlara saldırıyorsunuz. O topraklar sizin değil. Silahsız insanlara karşı mı savunuyorsunuz kendinizi o insanlara silah verinde görelim savunmanızı. Yaptığınız savunma değil cinayettir." diye bağırdı. Kanlı katliama destek veren grup, tepki gösteren Türk vatandaşına hiçbir cevap veremedi.

http://www.milliyet.tv/nevidyo/video-izle/Israil-e-destek-yuruyusunde-Turk-soku-QM3FF4RopYbY.html

Oradan bisikletiyle geçerken vicdanı izin vermemiş sessiz kalmasına. Yüzlerine yüzlerine haykırmış teröristsiniz diye.

- Savaşında bir onuru var sizler şerefsizsiniz, o insanlara silah verin öyle yapın savunmanızı

- her ramazan bunu yapıyorsunuz yaptığınız cinayet, gecenin karanlığında cinayet. Katilsiniz, ikiyüzlü teröristsiniz hadi şimdi beni tutuklayın.

- Bild gazetesini de bir yerinize.....

Son düzenleme:
Oradan bisikletiyle geçerken vicdanı izin vermemiş sessiz kalmasına. Yüzlerine yüzlerine haykırmış teröristsiniz diye.

- Savaşında bir onuru var sizler şerefsizsiniz, o insanlara silah verin öyle yapın savunmanızı

- her ramazan bunu yapıyorsunuz yaptığınız cinayet, gecenin karanlığında cinayet. Katilsiniz, ikiyüzlü teröristsiniz hadi şimdi beni tutuklayın.

- Bild gazetesini de bir yerinize.....

Ahaha, yiğit Türk cengaver:46: İlk haberi okuyunca güldüm, adam tek başına nasıl dağıtmış kalabalığı Malkaçoğlu mu bu diye. Videoyu izleyince vayy be helal olsun dedim, adamdaki cesarete ve özgüvene hayran kaldım:1: Almancası da iyi:27:

Ahaha, yiğit Türk cengaver:46: İlk haberi okuyunca güldüm, adam tek başına nasıl dağıtmış kalabalığı Malkaçoğlu mu bu diye. Videoyu izleyince vayy be helal olsun dedim, adamdaki cesarete ve özgüvene hayran kaldım:1: Almancası da iyi:27:

Aynen öyle taramalı tüfek gibi hiç fırsat bırakmadı :46:

Bu arkada çalan müzik çok etkiledi beni adama da helal olsun duygulandım resmen:26:

Gerçekten bir Türk dünyaya bedel...:72: Yüreğine sağlık kardeşim.

O değil de...Hitler'in kemikleri sızlıyordur.İnsan azıcık geçmişine,tarihine bakar yahu.Almanya'nın İsrail'e destek yürüyüşü...:ssz:Tövbe ya.:27:Elinde satırla bekleyen kasapla masum koyunun dostluğu gibi...:26::27:

Bunu izlemiştim helal olsun diyorum...

Bizim burada suratlarına demeyi düşündüklerimizi kat be kat fazlasıyla dillendirmiş..:72:

Helal olsun helal..

Sizzz katilsinizzz derken çıtları çıkmıyor..

Çok güzel savunmuşş helal olsun...

şu Yahudiler o kadar korkak ki,içlerinde cesaretin zerresi yok
bazı videoları izliyorumda,gülüyorum.

bende izlemistim bunu, helal olsun ...gercekten dieycek sozleri yok...dogru birsey diyor sonucta...tum dunyanin diyemedigi sey..katiller, bebek katilleri...

Back