Elbette sevinirler, şimdi heryerde Demirtaş haberleri mevcut, burda eşbaşkan ne demek, aslında ne anlama geliyor dedik, haritalar yıllaaaaarrr önce yeniden çizildi dedik, kim ne kadar kaale aldı?
Söylenen sözler unutulabilir ama yazılar daima kalır, araştırın 1-2 Yıldır bu bölümde sadece benim yazdıklarımı bulsalar aslında nelere parmak bastığımız anlaşılır ama hep ne oldu?
Herkes bir partinin savunuculuğuna soyundu, kavga etmeyin, bir toparlanın, hepiniz bu ülkenin insanısınız dedik, o onu kovdu, diğeri bunu kovdu, sorsan herkes diğerinden daha çok seviyor vatanını, Halkını fakat bir çırpıda kovup düşman kesilebiliyor.
İsrail tabii sevinir, yalnız bunda devlet büyüklerimizin hiç mi suçu yok?
Ben öyle aldatıldık, kandırıldık söylemlerini gerçekçi bulamıyorum kusura bakılmasın, koskoca siyasi adamlar hepsi, çocuk değiller, ülke yönetmek strateji ister, stratejileri hatalı.
Ne oldu? Seçim sonrası Van depreminde yardım ettik, yazık dendi değil mi? Duygusal değil gayet siyasi ve olabilirliği yüksek bir analiz yapayım mı?
Dün Üzülerek insani duygularla aldığımız Suriye'lilerin burda Doğan bebeleri hiçbir ülkenin vatandaşlığını kazanamadığı için otomatikman Türk Vatandaşı sayılacak, sayılıyorlar, hiçbirşey yapmayın, 18 yıl sayın, 18 yıl sonra HDP'nin oylarının burda Doğan Suriye'li bebekler kadar artacağını görün.
Buyrun size gayet gerçekçi bir analiz.
Diyorum ya, ben sade bir vatandaş olarak bunları öngörüyorsam büyükleriminde bunu öngörüyor olması gerekir.
Peki 18 yıl sonra ne olacak? Onu da artık böyle partidir, yok efendim örtülüdür, örtüsüzdür, en çok vatanını sevendir, biz daha milliyetçiyizdir gibi kavgaları bir kenara bırakıp nereye gidiyoruz diye düşünmek sizlerin işi.
Nereye gidiyoruz sahi?