İsraf / ödül almış bir video( mutlaka izleyin.)

evet üzücü bir video. açlık çok önemli bir sorun dünyamızda. ama dikkat ettim bir sürü çocuğu var adamın. galiba kadın da hamile.. madem açsın yemek bulamıyosun neden bu kadar çocuk yapıyosun be adam be kadın!

arkadaşım paylaşım için çok teşekkürler o kadar duygulandımki anlatamam ellerine sağlık

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Son düzenleme:
israf maalesef ve maalesef dunyamızdaki en buyuk sorun....
bi dengesizlik var iştee bizim yemediğimiz attığımz şeler belki diğer insanların luks yemekleeri oluyor
ben elimden geldiğince bi yerde yemek yediğim zaman istediğim şelerin hiç birini bırakmamaya çalışıorum yada evde yemek yerken yaparken dikket etmeye çalışıorum..bazen attığım şelerde oluo ozaman işte bu tarz insanların olabileceği gelıo aklımaa ((
bende dıorum onlar gibi olsam atabilirmiydim diorum..Allah kimseyi o duruma duşurmesin..

bu ne adaletsiz dünya ya biri yemez çöpe gönderir diğeri bulamaz çöpten yer evet adamın çok çoçuğu var ama en güzeli o durumda bile kendilerince şükretmeyi biliyorlar dikkat ettinizmi yemeği yiyemeyenler hiç şükürde bulunmadı.

cok huzunlendim,bunu kaydedip halimizden sikayetci oldukca izlememiz gerekiyor sukretmek icin,nefsimizi torpulemek icin,cok sagol arkadasim

çok üzdü beni bu görüntüler...

bir kaç yıl önce gittiğim bir tatil köyünde,hergün artan yiyeceklerin,rahatlıkla bir köye yetebileceğini söylemişlerdi....elimden geldiği kadar dökmemeye çalışıyorum....keşke herkes dikkatli olsa....ve aç olanların farkında olsa..:Saruboceq:

kızlar ben restoranlarda kalan yemeklerimi paket yaptırıp eve götürüyorum eğer börek pizza gibi şeylerse.çünki çok üzülüyorum israfa,nimetlerin çöpe atılmasına

ne yazacağımı bulamadım,insanlar ne durumda,bizse şükretmekten yoksunuz,yazık bize

paylaşımın için teşekkürler çok israf eden biri olmadığım halde ne kadar acınacak haldeyiz heeey sırça köşklerde açlık nedir bilmeyenler biraz duyarlılık.beni ençok etkileyen yemeğe başlamadan şükür etmeleri
acaba bunu kaçımız yapıyoruz.aslında düşünmemiz gereken çok şey var.lmaz:

Beni etkileyen de yemeğe başlamadan önce şükretmeleriydi.
Onun dışındaki sahneler benim midemi bulandırdı, gösterdikleri kfc'nin mutfağı mıydı emin olamadım ama tiksindirecek kadar pisti lmaz:
Acıtasyon sevmiyorum, farklı şekillerde anlatılabilirdi, uzun süre tavuk yiyemiycem :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…