- Konu Sahibi burhaninaysesi
-
Öncelikle herkese merhaba biz sözlümle o askerden geldikten sonra isparta ya gidecegiz davraz dagini egirdir gölünü yakindan görecegim bana önerebileceginiz otel,lokanta gezilecek yerler daha dogrusu fotograf cekilecek güzel yerler önerirseniz cok sevinirim özellikle isparta merkez ve egirdir de olmasi benim icin önemli lütfen eger aranizda ispartali olupta suraya kesin gitmelisin diyen biri ya da gezmis biri varsa banada önerebilir mi ? simdiden yorumlar icin cok tesekkür ediyorum umarim yorum yazan olur
ben ıspartada okumuştum ama malesef ıspartada öyle şuraya gitmezsen olmaz diyebiliceğim pek yer yok..merkezde özellikle..ama eğirdir gerçekten güzeldir her yerii gezilip görülesi
10-15 km yakınında gölcük gölü vardır.
tesekkür ederim resimle birlikte yorum yaptiginiz icin :) mutlaka gidecegim cok saolun
mavi göl var.kıyısındada Tayanç'ımın evi var ay bana ısparta demeyin ya of tayanç of
evett ve 2 tne kopüşü çok şekeyycidden mi ?? =)) bende büyük bi sakarya firat ve tayanc hayraniyim
Isparta da Ayazmana piknik alanına gidip yeşilliğin ve temiz havanın içerisinde bi piknik yapmanızı tavsiye ederim
Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...
Tavsiyeleriniz nedir?
Halıkent mahallesi var oradaki sitelerde oturabilirsin gayet nezih temiz..
Teşekkürler arkadaşım, evet o mahallede güzel evler varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?