Isparta'da gezilecek yer önerileriniz var mı ?

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
Öncelikle herkese merhaba biz sözlümle o askerden geldikten sonra isparta ya gidecegiz davraz dagini egirdir gölünü yakindan görecegim bana önerebileceginiz otel,lokanta gezilecek yerler daha dogrusu fotograf cekilecek güzel yerler önerirseniz cok sevinirim özellikle isparta merkez ve egirdir de olmasi benim icin önemli lütfen eger aranizda ispartali olupta suraya kesin gitmelisin diyen biri ya da gezmis biri varsa banada önerebilir mi ? simdiden yorumlar icin cok tesekkür ediyorum umarim yorum yazan olur :66:

Öncelikle herkese merhaba biz sözlümle o askerden geldikten sonra isparta ya gidecegiz davraz dagini egirdir gölünü yakindan görecegim bana önerebileceginiz otel,lokanta gezilecek yerler daha dogrusu fotograf cekilecek güzel yerler önerirseniz cok sevinirim özellikle isparta merkez ve egirdir de olmasi benim icin önemli lütfen eger aranizda ispartali olupta suraya kesin gitmelisin diyen biri ya da gezmis biri varsa banada önerebilir mi ? simdiden yorumlar icin cok tesekkür ediyorum umarim yorum yazan olur :66:

ben ıspartada okumuştum ama malesef ıspartada öyle şuraya gitmezsen olmaz diyebiliceğim pek yer yok..merkezde özellikle..ama eğirdir gerçekten güzeldir her yerii gezilip görülesi:16:

10-15 km yakınında gölcük gölü vardır.
$1.jpg

Ispartanin icinden gecmistim.. garda cok sirin gül sulari, kremleri aklina gelebilecek gülle imal edilmis herseyin satildigi dükkanlar var.. muhakkak oraya ugrarsan gül kremleri almani tavsiye ederim:16:

Isparta da Ayazmana piknik alanına gidip yeşilliğin ve temiz havanın içerisinde bi piknik yapmanızı tavsiye ederim :3:

Seneye evleniyorum, Isparta'ya gelin gidiyorum İstanbul'dan...

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?​

Herkese Merhaba, Ispartalı değilim fakat oraya gelin gideceğim her ne kadar çok istemesemde...
Merkezde oturacağız ama en temiz yer mahalleleri neresi oranın sokakları vs ...

Tavsiyeleriniz nedir?​

Halıkent mahallesi var oradaki sitelerde oturabilirsin gayet nezih temiz..

Back