• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ısparta lazer epilasyon

Kızlar Isparta'da lazer epilasyon yaptıran var mı? Ben şifada başladım, daha önce gidenler varsa bilgi alışverişinde bulunalım :16:

bende nilüfer güzellik salonunda yaptırıyorum şifayla aynı cihazı kullanıyorlar zaten alex. ama yeni acılan bi salondada diode kullanılıyormuş kafamı karıstırmadı degil hangisinde devam etme konusunda kararsızım

ben hastane ortamı olsun diyerek diğer yerlere bakmadım direk şifaya gittim hata mı ettim acaba? kaçıncı seansındasın? şifada uygulama alexle oluyor kontrol seansında cihaz değişiyor aama adını bilmiyorum nd yag olabilir.alexten memnun değil misin diod daha mı iyi acaba?

hastane ortamı ama güzellik salonlarına göre alınan artı bi önlemi yok gibi.ben yüz,gögüs,göbege yaptırıyrm 3. seanstayım göbekte cok faydasını gördüm arastırmalarıma göre yüz bölümünde zaten alexi önermiyorlar. bu konuda cok arastırma yaptıgım için diode ütüleme yönteminin daha iyi oldugu görülüyor e ıspartada bu yöntem varsa bi denemeye deger diye düşünüyorum ama yinede karar veremiyorum :)

destinaelfida şifada lazer nasıl ortam nasıl memnun musun? ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım :s bi de fiyatları nasıl uygun mu?

fiyatlar biraz pahalı sanırım dısardakilere göre.bikini bölgesi 120-120-90-90-60-60 TL her seans azalarak gidicek,koltuk altı da ilk seans ücretsiz sonra 60-60-40-40 TL azalarak gidicek şimdilik memnunum bi problem yok. haftaya 2.seansa gidicem.

hımm pahalı mıymış yav gerçi benim pek bi bilgim de yok fiyatlar konusunda ama sonuçta konu sağlık. bir de şifa birkaç yıldır yapıyo bu işi kullanılan alet konusunda (biraz da olsa) deneyim kazanmış bir yer olması iyi bence. folikülit nedeniyle doktor önerdi bana da yaptırmamı tekrarlayabilir dedi. sanırım yapıldıktan 10 gün sonra tekrar kontrole gitmek gerekiyormuş git gel yapabilir miyim bilemedim biraz daha düşünücem ben çünkü ıspartada olmama ihtimalim var :S bilgi için teşekkürler inşallah istediğin gibi olur, inşallah ben de yaptırabilirim :D

bende eva güzellik salonunda lazer epilasyona gittim. Diode lazer kullanıyorlar 6 seans yaptırdım ama yöntemleri biraz farklıydı ben ilk 2 seansta uygulamadan önce jilet yaparak gittim 3. seansta kılların renginde biraz açılma olduğunu söyleyerek ağda yöntemini yapmanın daha mantıklı olduğu söylendi.(Ağda yöntemi de şu;biliyorsunuz epilasyon cihazları renge duyarlı yani tüyleriniz ne kadar koyuysa o kadar başarılı sonuç alıyorsunuz ağda yaptıktan sonra kıl kökleri kızarıyor ve cihaz böylece daha iyi görmüş oluyor).Ama ben hiçbir faydasını görmedim yani 6. seansa göre tüylerde belli bir azalma olması gerekiyordu ama benimkilerde azalmadan ziyade daha çok incelme vardı yani sonuç olarak yine aynıydı.Bu yüzden oraya gitmeyi bıraktım.Şimdi Şifaya gidiyorum orası biraz daha iyi geldi en azından kontrol seansları var ve hastane ortamında işlem görüyorsunuz güzellik merkezleri para odaklı çalışıyor ücretlerde aşağı yukarı aynı zaten şifada kılların yoğunluk oranına göre fiyat düşebiliyor ama diğerinde öyle bişey yok hep aynı kontrolde yok. Ben öğrenci olduğum halde yaptırayım en azından ilerde işim daha kolay olur dedim ama 1000 tl harcadım ve param ve zamanım boşa gitti en azından siz yaptıracaksanız da daha dikkatli seçin ve işe yaramıyorsa daha uzman kişilere danışın.

Back