Allahima bin sukur ben de Hakan hocanin tedavisiyle hamile kaldim ona omrum oldukca dua edecegim...
Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder insallah, size bi kaç sorum var. cevaplarsanız çok mutlu olucam, bizde 6 aydır çocuk istiyorduk olmayınca Hakan hocaya gittik, eşimde sorun çıktı, tüp bebek yapalım dedi. Ama başka doktora giderseniz eşinizde sorun yok der dedi. Ben sorun var diyorum dedi. Sizce Hakan hocaya neden güvenmeliyim,. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sizin tüp bebek olduysa bi de bu tüp bebekte gebeliğin n ormal gebelikten farkı oluyomu kullandığınız ilaçların yan etkisi çok mu? Şimdiden teşekkürler.
canım ben temmuzda gittim hakan hocaya.aşılama yapacaktı ama önce eşine tahlil yapalım dedi.önceden başka yerde yaptırdığımız vardı onu beğenmedi.ve sonuç spermde yüksek oranda lökosit çıkmış aşılama olmaz tüp bebek dedi.tedavisi yokm dedik yok dedi.lökosit enfeksiyon demek ve enfeksiyon antibiyotikle geçer bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok.ve antalyada memorialin yolunu tuttuk.batu beyle tanıştık herşey sistemli sıra beklemek yok.hakan hocadaki gibi elinde sperm kutusu milletin içinde kapının önünde beklemiyosun:) lab ortamları çok iyi ve yeniden tahlil yapıldı eşime sıfır lökosit çıktı ama morfoloi düşüktü hakan hoca bundan hiç bahsetmedi.batu bey lökosit çıksada basit bi ilaç tedavisi ile hallederdik dedi.eşime 3 ay kullanması için ilaç verdi aralık başında inşallah aşılama ile başlayacağız.
merhabalar hakan kayada tedavi oldunuz mu acaba?Son dönemde Hakan kaya'ya muayene olan var mi? Leylak 04 Dediğin gibi gidiyorsun er az 1 saat bekliyorsun odasına gidince senden önce muayene olan kişiler de orda oluyor rahat rahat konuşamıyorsun üstelik senin Konuşman bitmeden diğer hastayı muayeneye gidiyor. Benim tüp bebek Antalya'da tedavi gördüm burda da Hakan kaya ele devam edelim dedik ama bilmiyorum çok kararsızım. Benim önceki doğum erken doğum oldu onun için riskli gebelikte uzman birine gitmek istediğim için Hakan Kaya'yı Seçtim ama inşallah pişman olmam
öncelikle mesajı geç gördüm kusura batmayın ben o dönemde hamile idim ve 13. Haftaya kadar devam ettim hakan hocaya sonra ayni hastanede başka bir doktorla devam ettim ve Hakan hocayı bıraktığım için hiç pişman olmadım çok şükür. Çevremde kimle konuşsam ayni şeyleri anlatıyor artık kimse memnun değil kendisinden .merhabalar hakan kayada tedavi oldunuz mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?